Stanković ''nema vremena'' za Arboledu, a ko ga je iznervirao protiv Spartaka: ''Nisam cvećka''

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.11.2021.
18:23
Izvor: Sportske.net

Dve teme su neočekivano izbile u prvi plan u poslednjih par dana.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je danas najavio sutrašnju prvenstvenu utakmicu sa Voždovcem, a tokom konferencije za medije dotakao se i nekih drugih tema, poput nervozne reakcije na kraju prvog poluvremena utakmice protiv Spartaka, kada je ušao u verbalni duel sa klupom gostiju.

Mnogima nije bilo jasno šta se tada zapravo desilo, a ovako je Zvezdin strateg to danas objasnio:

''To su utakmice koje nose svoje... Šta se desi, ostaje na terenu, ja to ne nosim kući. Živim utakmicu, može da se desi nesporazum i da nešto loše razumem. Naravno, daje se pažnja tome, a ne pobedi Crvene zvezde. Ako sam ja tema, onda je to 'laka prehlada'.

Nisam to rešavao u tunelu, rešio sam odmah tada kod klupe. Pogrešno sam razumeo, nije bilo nikakvih problema. Način mog komuniciranja je malkice energičniji, ali sastavni deo sporta. Ne mogu da kažem da sam cvećka'', konstatovao je Stanković.

Vest koja je danas izazvala veliku pažnju Zvezdinih navijača jeste navodno interesovanje crveno-belih za štopera moldervskog Šerifa Danila Arboledu. Stanković za sada ne želi da komentariše tu temu, bar dok se prvi deo sezone ne završi.

''Bavim se trenerskim poslom, a uprava ostalim poslovima među kojima su prodaja, kupovina, transferi. Nemam vremena da se u ovom trenutku bavim time, fokusirani smo na teren do 16. decembra i odluke će se donositi na kraju jesenjeg dela sezone", poručio je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke