Stanković nije želeo o terenu, u Ivanjici ga je jedan igrač posebno oduševio!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 11.04.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Ivanjici Javor sa 5:1, u utakmici 31. kola Super lige Srbije i ostvarili 19. uzastopni trijumf u prvenstvu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je pobeda u "večitom" derbiju motivisala njegove fudbalere u današnjoj utakmici protiv Javora (5:1), ali da se ekipa neće zadovoljiti postignutim, pošto još nije osvojila titulu.

"Nisam hteo pre utakmice da govorim koliko je teren neravan, ali dobro krenuli smo 'uzbrdo' od samog starta. Primili smo gol, ali nije popuštala koncentracija, pa smo na vreme izjednačili i poveli. Momci su stvarno bili odlični. Govorili su da uvek posle derbija padne koncentracija i da se igrači isprazne, ali mislim da je suprotno od toga, što se moglo videti i danas", rekao je Stanković, preneo je sajt Zvezde.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Ivanjici Javor sa 5:1, u utakmici 31. kola Super lige Srbije i ostvarili 19. uzastopni trijumf u prvenstvu.

"Nema razloga da se zadovoljavamo, a još nismo ništa uradili. Takav je mentalitet naše ekipe, idemo iz utakmice u utakmicu što bolji i jači da dodjemo do konačnog cilja. Ovakvim ritmom i ovako ozbljnim pristupom utakmicama, mislim da smo na pravom putu i možemo biti stvarno efikasni i opasni iz meča u meč", naveo je Stanković.

On je pohvalio nastup mladog napadača Nikole Krstovića.

"Ovo je jedno od najboljih izdanja Krstovića od kako sam trener. Zadovoljan sam odnosom kakav imamo. Krstović je danas pozitivno iznenadio sve. Ne samo pristupom, koliko pokretljivošću, čitanjem igre i koliko je lopti zadržao i faulova iznudio. Nije imao nijednu grešku u dodavanju. Sve čestitke i neka nastavi tako da radi", rekao je Stanković.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije i nalazi se na korak od osvajanja četvrte uzastopne titule.

Posle 29. pobede u ligi Zvezda je prva na tabeli sa 89 bodova, 15 više od drugoplasiranog Partizana, koji ima utakmicu manje. Crno-beli večeras od 19 časova igra protiv Radničkog u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke