Stanković o detaljima: "Pomoćnici su mi pali u nesvest", šta nedostaje?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.09.2021.
20:18
Izvor: Sportske.net

Presrećan zbog "dece".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković veruje da je 156. večiti derbi opravdao očekivanja gledalaca te je naglasio da je ponosan na svoje mlade igrače koji su dobili šansu.

Golom Aleksandra Kataija u poslednjih desetak minuta utakmice, Crvena zvezda je došla do boda u Humskoj, a Dejan Stanković je istakao specifičnosti koje derbi nosi sam po sebi.

"Derbi je zbog ovoga lep i čudan. To govorim otkako sam došao u Crvenu zvezdu. On odvuče na neku njegovu stranu. Kontrolisali smo sve do tog gola. Imali smo prečku, opet smo imali jedan na jedan... Opet tako biva, ne uđemo dobro u blok. Zadovoljan sam reakcijom mojih momaka", započeo je Stanković za "TV Arena sport".

U drugom poluvremenu priliku su dobili Marko Lazetić i Petar Stanić, dok je Strahinja Eraković odlično igrao u prvom delu, ali je Stanković procenio da je Gajić u ofanzivi bolje rešenje.

"Stavili smo se malo u problem... Izvršio sam izmene na početku poluvremena da probam da ih razdrmam, da li ćemo izgubiti 1:0 ili 2:0, nije mi važno. Prezadovoljan sam decom koja su ušla. Moji saradnici su mi rekli da su "pali u nesvest". Dan koji će sigurno pamtiti i upravo smo sa tom decom izjednačili", naveo je on i dodao:

"Fali karaktera za ovakve utakmice, ali u redu, ulazimo u ciklus nedelja-sreda. Dobar derbi. čestitao bih Partizanu, prštalo je na terenu, idemo dalje i već za nekoliko dana nas čeka nova utakmica. Čestitke Saletu koji radi sjajan posao. Hvala mojim momcima i navijačima koji nisu posustali".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke