Stanković o finalu Kupa sa Partizanom: ''Kao što reče Murinjo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.05.2022.
18:25
Izvor: Sportske.net

Zvezdin strateg i dalje dobro pamti reči svog nekadašnjeg trenera.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda u nedelju gostuje u Kruševcu, gde će odmeriti snage sa kruševačkim Napretkom i pokušati da stigne na samo korak do pete uzastopne titule.

Postoji mogućnost da Zvezda već u ponedeljak postane šampion, ukoliko crveno-beli slave u Kruševcu, a Partizan eventualno kiksne protiv Voždovca koji se bori za četvrto mesto i plasman na evropsku scenu.

Utakmica Napredak - Crvena zvezda igra se u nedelju od 18 časova i 30 minuta u Kruševcu. Napredak još nije postigao nijedan gol u plej-ofu, a ako smatrate da će to konačno da se dogodi sutra, odnosno da će obe ekipe tresti protivničku mrežu, AdmiralBet nudi odličnu kvotu - 2.80.

Ali, današnje obraćanje javnosti trenera crveno-belih Dejana Stankovića se u jednom kraćem delu odnosilo i na finale Kupa Srbije protiv Partizana. Taj meč će biti odigran 26. maja, a u toku naredne nedelje treba da se obavi žreb i da se potvrdi ko će biti domaćin finala.

Govoreći na tu temu, Stanković je citirao svog nekadašnjeg trenera u Interu, Žozea Murinja.

''Kao što kaže Žoze Murinjo - finala nisu za igranje, finala su za pobeđivanje, tako da gde god da igramo, nama je jasan cilj'', poručio je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke