Stanković o slabijoj igri u Inđiji, šta je prethodilo tome?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.11.2021.
15:31
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli nisu ličili na sebe.

www.crvenazvezdafk.com
www.crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle teško izvojevane pobede u Inđiji da nije toliko uobičajeno da se meč slabije odigra nakon reprezentativne pauze, naglasivši da je u ovom trenutku bitan jedino plasman u narednu rundu Kupa Srbije.

Zvezde je pobedom nad Inđijom 1:0 izborila osminu finala Kupa Srbije, ali je jasno da igra nije bila na nivou srpskog šampiona.

O toga ne beži ni Stanković, ali zna uzroke.

"Posle pauze su utakmice malo teže. Imali smo 12-13 utakmica na treningu. Na terenu moraš da budeš pravi. Mogli smo da primimo i damo gol u prvom poluvremenu. Čestitam momcima na prolazu i to je jedini cilj koji smo zacrtali", rekao je Stanković.

Trener Inđije Nebojša Jandrić istakao je zadovoljan otporom koji je njegov tim pružio srpskom šampionu, kojem je poželeo sreću u nastavku sezone.

"Zadovoljni smo otporom koji smo pružili. Ovaj meč nam je dao odgovor na neki pitanja. Čestitam Zvezdi na pobedi i želim da ostvarim ambicijama. Nadam se da ćemo se naredne godine sresti ovde u drugim okolnostima", zaključio je on.

Zvezda u nedelju nastavlja takmičenje u Super Ligi Srbije gostovanjem protiv Mladosti u Lučanima, a meč počinje od 13:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke