Stanković otkrio Ohijev problem, a šta kaže o Borjanu? Citirao Italijane...

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.02.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Zvezde hvali svoje igrače, iako ih večeras ''nije hteo gol''.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je težim putem stigla do četvrtfinala Kupa Srbije, niški Radnički je zahvaljujući raspoloženom golmanu Dujmoviću odoleo u 90 minuta igre, ali u penal-seriji je briljirao Zvezdin golman i kapiten Milan Borjan.

Trener Dejan Stanković je posle meča pohvalio i kapitena, ali i ostatak ekipe posle onoga što su prikazali večeras.

''Borjan koji je mag što se tiče svega nam daje snagu. Pokazao je da je 'monstruozan', kako bi Italijani rekli, što se tiče penala. Verovatno ima nezadovoljstva, ali ja ne znam šta bih mogao da kažem momcima posle ove utakmice. Sigurno da treba da bude kritika, ali kada imaš 20 šuteva u okvir gola i od toga sigurno šest – sedam 'mrtvih' šansi i promašen penal, to je jednostavno teži put. Neka ide težim putem i neka imamo ovakav karakter. Svaka čast momcima'', poručio je Stanković.

Mnogi su se pitali zašto je Ohi izašao iz igre sredinom drugog poluvremena i zašto ponovo nije zaigrao u tandemu sa Pavkovom.

''Ohi je osetio bol u prednjoj loži posle utakmice sa Čukaričkog, ali je ipak i pored otoka rekao da je spreman da igra. Mislim da je dobio adekvatnu minutažu, i da nema potrebe da riskiramo. I Pavkov je uprkos povredi glave rekao da je spreman da igra, tako da mi se taj duh jako sviđa. Minuti su bili malo programirani, kako bi i Kangu i Bena vratili u takmičarski ritam, i mislim da smo minute dobro rasporedili'', objasnio je Stanković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke