Stanković otkrio šta je Zvezda dobila sa Ohijem

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
18:08
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zvezda nije pobedila, ali trener je zadovoljan.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Odmah po završetku prve Zvezdine kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji protiv Maribora /1:1/, trener Dejan Stanković je izneo svoje utiske.


''Drago mi je što je bila prava takmičarska utakmica. Znamo da smo mnogo radili, ja sam zadovoljan. Obradovala su me deca koja su ušla, igrala su bez straha, sa mnogo drskosti i samopouzdanja. Nije lako, i oni izlaze iz teškog rada. Bilo je dobrih stvari, bilo je i stvari koje je rad zamaskirao da nisu dobre, znam da će biti to u redu, a bilo je i onih koje ćemo morati da popravimo. Prava kontrolna utakmica da vidimo greške koje mogu da se isprave, a da ne stavljam o pod navodnike umor'', konstatovao je Stanković.

Potom je prokomentarisao debi novog Zvezdinog napadača Ohija koji je postigao jedini gol za crveno-bele u večerašnjem meču.

''Dao je gol, radio ono što smo tražili, sa njim ćemo dobiti dosta i što se tiče dubine i protoka lopte, tako da sam ja zadovoljan. Dobio je jedan udarac, ali bilo je planirano da igra 45 minuta. Što se tiče dece, dosta njih dolazi iz omladinske škole, znaju šta je Zvezda. Treba im dati samopouzdanja, ttreba ih zagrliti. Rekao sam im da uživaju, pa i ako pogreše ništa nije strašno'', izjavio je Stanković za ''TV Arena sport''.

Strelac za Maribor bio je nekadašnji Zvezdin napadač Ognjen Mudrinski.

''Otvoreno se igralo sa obe strane, imao sam sreće da opet postignem gol svojoj Crvenoj zvezdi, naravno da sam srećan zbog toga. Najvažnije je da smo i mi i Zvezda odigrali dobru utakmicu, da je prošlo bez povreda'', naglasio je Mudrinski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke