Stanković ovim potezom razrešio sve sumnje - Ostaje u Zvezdi, ali...

Autor: Nemanja Janošev
petak 24.12.2021.
09:01
Izvor: Sportske.net

Pokazatelj da ostaje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković definitivno će ostati na klupi ovog tima, barem do kraja sezone.

O tome svedoči njegov potez da pozove svog bivšeg saigrača u pomoć! Naime, stručni štab Crvene zvezde bi u naredni deo sezone trebalo da uđe ojačan Nenadom Sakićem, prenosi "Sportski žurnal".

Sakić je trenutno bez angažmana, spominjao se njegov povratak u kruševački Napredak, ali je i tada bio u pregovorima sa Dejanom Stankovićem i Crvenom zvezdom da im se pridruži. Ono što je nepoznato jeste da li je njegov dolazak povezan s odlaskom nekog od atkuelnih članova stručnog štaba srpskog šampiona.

Kako dodaje "Žurnal", izvesno je da će uz Stankovića ostati Nebojša Milošević i Nenad Milijaš.

Dejan Stanković i Nenad Sakić su proveli tri zajedničke godine u Crvenoj zvezdi sa kojom su osvojili titulu i tri Kupa, da bi potom dalju karijeru proveli u Italiji. Sakić je igrao za Leće i Sampdoriju u narednih devet godina, dok je Stanković nosio dresove Lacija i Intera.

Sakićevo iskustvo pomoćnika je zavidno. Radio je u stručnom štabu Siniše Mihajlovića u reprezentaciji Srbije, Sampdoriji i u Milanu, a potom je samostalno vodio Napredak i Trajal, a između perioda provedenog u dvama klubovima bio je selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke