Stanković: ''Pitajte Milan da li je njima dobro!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.02.2021.
19:39
Izvor: Sportske.net

Zvezdin trener se ''izvinio'' zbog pogrešne prognoze, a onda progovorio i o narednom rivalu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti


Crvena zvezda je uz dosta muke uspela danas da savlada Spartak u Subotici sa 2:1, zahvaljujući golovima posle kornera u finišu meča i tako zadržala pobedničku atmosferu pred revanš u Ligi Evrope protiv Milana.

Odmah posle meča, u izjavi za TV Arena Sport, trener crveno-belih Dejan Stanković se ''izvinio'' jer mu se nije ostvarila prognoza rezultata.

"Nije lako posle evropske utakmice, gde potrošiš dosta i emotivne i fizičke energije. Nije lako protiv ekipe koja se organizovano brani i nije lako.

Ako ne može iz igre - može iz prekida.

Preponosan sam na svoje igrače, bili su fenomenalni i skidam im kapu na ovoj pobedi. Rekao sam im na poluvremenu da ćemo dobiti utakmicu sa 3:1, malo sam pogrešio, izvinjavam se u ovom slučaju. Malkice smo u nastavku neke stvari korigovali i pobedili smo. Preponosan sam na svoje igrače, ovako se osvajaju titule", rekao je Stanković.

Neposredno pred početak meča u Subotici, Milan je ubedljivo poražen od Intera sa 3:0. Bilo je neizbežno pitanje i na tu temu.

"Ma, to morate Milan da pitate, da li je njima dobro ili ne. Meni je posle ove utakmice fenomenalno. Mi moramo da se odmorimo i čeka nas 90 minuta. Nije ovo dobar momenat za njih i treba videti kakvo je njihovo mentalno stanje'', dodao je Stanković.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke