Stanković posle Zvezdinog remija: ''Imam neka iznenađenja...'' Ovo je Zvezda kakvu on hoće!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2020.
18:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pobeda izostala, ali ređaju se pohvale.

Screenshot/YouTube/Crvena zvezda
Screenshot/YouTube/Crvena zvezda

Povezane vesti


Ipak, šef stručnog štaba Dejan Stanković posle meča mnogo pozitivnije gleda na stvari i svojim igračima danas upućuje samo pohvale.

''Pre svega, prezadovoljan sam pristupom svih igrača prema igri. U prvom poluvremenu nam je falio završni pas, dok je u drugom taj segment bio bolji, ali nam je nedostajao gol.

Dominirali smo celu utakmicu, imali smo prilike iz prekida, verovatno je ekipa Vardara zbog dužeg vremena na pripremama malo umornija, pa su se zato odlučili za drugačiju, defanzivniju igru.

Zadovoljan sam i prvim i drugim poluvremenom, meč su odigrali 21 igrač i dva golmana i svako je dao svoj maksimum. Radimo na detaljima i poboljšanju igre i sve za sada ide dobrim tokom.

Nemam šta da zamerim bilo kom igraču, naprotiv, imam samo pohvale'', izjavio je Stanković, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Mnogi hvale one najmlađe, Nikolića, Gavrića, Konatara, koji su ove zime priključeni prvom timu i igrama u dosadašnim mečevima pokazuju da u potpunosti zaslužuju da se tu nalaze.

''Iz utakmice u utakmicu imam neka iznenađenja, danas je to bio mladi Konatar. Idemo dalje, moramo da radimo još bolje, sledeća utakmica je protiv Ludogoreca.

Jedan jak test, gde ćemo se možda odlučiti za 'standardniju' postavu, iako to neće značiti da su to tih startnih jedanaest za koje sam se definitivno odlučio, ali će ekipa od starta odigrati 60 minuta. Ovo su samo kontrolne, prijateljske utakmice iako im mi pristupamo jako i ne gledamo ko je protivnik. Ponosan na svoje igrače jer su i kao fudbaleri i kao ljudi fenomenalni.

Što se tiče rada na treninzima mogu samo da im poručim – kapa dole. Uvek ima nekih bolova, upala, prehlada, ali niko nije odustao. Od početka na Kipru do danas svi su na broju i rade punom parom, samo tako da nastave i biće to odlično.

Lepo je pohvaliti mlade, ali samo kao podsticaj da nastave da rade i da se ne zadovoljavaju učinjenim. Podelili smo igrače u dva poluvremena, želeo sam jak intezitet, visok presing, a to su i odradili, međutim lopta nije htela u gol. Imamo vremena da radimo, da otklanjamo neke sitnice koje nam smetaju i da se poboljšamo na planu fizičke spreme.

Ekipa kakvu ja želim manje-više će izgledati ovako – jaka i agresivna'', poručuje Stanković.

Priznaje da ga je i protivnik danas iznenadio načinom igre.

''Spremili smo utakmicu, ali nisam očekivao da će Vardar igrati toliko defanzivno. Mislio sam da će biti otvorenija igra, da probamo da se nadigravamo, naročito drugo poluvreme.

Protiv tog bloka u drugom delu meča moji igrači su odigrali odlično, imali smo mnogo kornera, par izglednih šansi, tako da sam zadovoljan.

Ono što je još jedan važan segment - istrčali su jako celu utakmicu. Falio nam je završni pas i na toj ideji, da odigraju jednostavno u završnici, radimo svakodnevno'', zaključio je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.01.2020
12:10

Drago mi je sto i ljepi redovno prate nasu Zvezdu i komentarisu vesti o Zvezdi jer Zvezda je zivot a sve drugo su sitnice.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 29.01.2020
22:16

"Nemam šta da zamerim bilo kom igraču" Evo ga Đukić br.2 samo još fali da kaže "Mi smo Zvezda, idemo po protivnika" 😂😂😂😂😂😂

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 30.01.2020
11:25
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.01.2020
21:32

Da svi u SL protiv zvezde igraju požrtvovano kao Vardar danas teško bi zvezda pobedila neku utakmicu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.01.2020
12:09

Da u Super Ligi sudije sude za protivnike partizana kao sto sviraju za jugoslovenski fudbalski klub partizan, partizan se ubuduce ne bi takmicio u Super Ligi ljepi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 29.01.2020
19:50

Проблем је што у Суперлиги против Звезде играју сви као данас Вардар. За такву игру противника се треба припремити у супротном биће тешко против свих.

avatar
Nenad Van Sebe
Wednesday, 29.01.2020
22:25

Ma tu su sudije, ne brini.