Stanković preuzeo odgovornost nakon poraza od Radnika: "Dogovor nije ispoštovan!"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.10.2021.
19:02
Izvor: Sportske.net

Šokantan poraz crveno-belih iz ugla stratega aktuelnog šampiona, ali i njegovog suparnika.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković kazao je nakon poraza od Radnika u Surdulici od 2:1 da preuzima svu odogovornost za neuspeh.

Crvena zvezda je po prvi put izgubila od Radnika ili bolje reći, Radnik je po prvi put savladao Crvenu zvezdu. Zaista, hrabra partija izabranika Dušana Đorđevića protiv prvaka zemlje koji danas nije ličio na sebe.

"Možemo ulaziti u analize... Uzimam svu odgovornost. Ja sam taj koji je izveo ovaj tim, koji je spremao ovu utakmicu. Da bi pobedio, moraš postići pogodak, danas je sve išlo kontra. Čestitao bih Radniku, momci su na svakoj lopti bili. Neke stvari smo radili što se nismo dogovorili. Dobro ću analizirati sve, Zvezda je velika", poručio je Stanković.

Njegov kolega na suprotnoj strani Dušan Đorđević bio je miran odmah nakon meča, ali je samo tako delovao. "Gorelo" je u njemu, što je potvrdio poslednjim rečima u izjavi za "TV Arena sport".

"Jednostavno, ova ekipa je vredna u radu. najmanje smo se nadali da će nam se ovde vratiti. Ne znam da li je Radnik nekada pobedio Zvezdu i čestitao bih im, ali i publici koja je bila fenomenalna. Ne znam šta da kažem u ovoj euforiji", naveo je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke