Stanković se javio iz Izraela, Zvezda je stabilna, a šta je rekao na izjavu Natha?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.08.2022.
20:28
Izvor: Sportske.net

Stanković zadovoljan pripremom svog tima.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra gostuje ekipi Makabija iz Haife, meč počinje od 21 čas.

Dejan Stanković je izneo svoje viđenje pred ovu utakmicu, smatra da će hrabriji tim proći dalje. 

"Hvala na dobrodošlici. Videli smo, videli su i oni naše mečeve. Ovo je lepa utakmica i veliki je ulog. Imamo veliko poštovanje prema ekipi Makabija. Uradili su veliku stvar izbacivanjem Olimpijakosa i na krilima samopouzdanja dočekuju ovaj meč. Mi smo stabilni, zaslugom kluba smo krenuli od trećeg kola. Spremno smo došli u Izrael, iako je ovde samo prvo poluvreme, u Beogradu nas čeka revanš. Moje viđenje je da će hrabrija i opreznija ekipa proći dalje", rekao je Stanković. 

Dejan Stanković je otkrio i zašto Zvezda ne trenira u gostima. 

"Teren je isti uvek, ne može se nešto promeniti. Da imamo trening pred 35 hiljada ljudi, pa da dođemo. Ovako je prazan stadion. Bolje mi je još jedan dan da spremim taktiku. Mi smo iskoristili da uradimo još jedan taktički trening i nije nam prvi put da to radimo", rekao je on. 

Stanković je veoma dobro skautirao ekipu Makabija pred ovaj meč. 

"Znamo svakog igrača iz Makabija. Pogotovo njih 13 koji su standardni. Skautirali smo ih sve. Znamo dobre, pokušaćemo da nađemo loše strane. Dobija tim, i oni koji igraju i koji ne igraju. Ovde prolazi ekipa, ali imaju izvanredne pojedince, imaju brzinu, iskustvo. Ne može se slučajno doći ovde", rekao je Stanković. 


Da li je Zvezda favorit u ovom meču? 

"Nema ovde favorita, detalji će odlučivati. Obe ekipe su dobre, imaju iskustvo i jedni i drugi. Ulog je veliki. Ko više bude želeo, taj će proći. Nema ekstremnog favorita. Oba stadiona su "vruća", mala prednost je što igramo kod kuće gde će biti 55 hiljada ljudi, neće se čuti zvižduk sudije", rekao je strateg crveno-belih. 

Natho je izjavio da je Makabi Haifa favorit u ovom dvomeču, a šta Stanković na to misli?

"Ne mislim ništa", kratko je rekao. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke