Stanković žali za šansama, Krstajić hvali Zvezdu i smatra da je trebalo drugačije

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.08.2021.
21:09
Izvor: Sportske.net

Dobar meč viđen je na stadionu "Rajko Mitić".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je protiv TSC iz Bačke Topole viđena dobra utakmica, dok je, na suprotnoj strani, Mladen Krstajić izjavio da je rezultat ipak previsok.

Crveno-beli su u derbiju 6. kola pobedili dosadašnjeg lidera TSC iz Bačke Topole sa 3:1, uprkos tome što je rival prvi poveo pogotkom Đura Zeca.

"Mnogo je teško. Nećemo da se žalimo. Igramo u ritmu nedelja-sreda-nedelja-sreda. Sama pomisao na to da je 120.000 ljudi došlo da nam pomogne u sedam utakmica je neverovatno i hvala im na tome. Kontrolisali smo utakmicu sve vreme, da smo realizovali te mrtve šanse, mogli smo još malo da izrotiramo. Dobra utakmica, jedna fenomenalna... Podsećam, nije lako, ritam je ubitačan, mnogo se troši energije i snage", naveo je Stanković.

Mladen Krstajić rekao je da protiv Zvezde nije moglo drugačije da se odigra na ovoj utakmici iako je njegov tim imao nekoliko sjajnih prilika.

"Zvezda je toliko kvalitetna da smo igrali koliko su nam dozvolili. Rezultat je malo previsok, imali smo šansu na 1:1, ali sve u svemu, bolji je pobedio. Čestitam im u nastavku sezone", podvukao je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke