Stankovićeva poruka Lazetiću: ''Neka zapamti dobro!''

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
19:35
Izvor: Beta

U četvrtak sledi mnogo teži ispit.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan odnosom svojih igrača u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Kolubare i pobedi od 7:1.

"Izgleda mnogo dobro kada 'otvoriš' utakmicu na vreme i za razliku od drugih utakmica ovde je svaki šut ulazio u gol, osim penala koji smo promašili. Čestitam momcima na odnosu od prvog minuta do poluvremena, dati šest golova za 45 minuta je velika stvar i odgovornost za dres koji nose", rekao je Stanković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Lazarevcu domaću Kolubaru sa 7:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

Trener Zvezde dodao je da je uspeo da rotira igrače i da je na početku drugog poluvremena dao priliku onima koji nisu imali minutažu.

"Čestitam Lazetiću na debitantskom golu, neka zapamti dobro šta znači dati gol za Zvezdu i neka to nosi kroz karijeru. Svim momcima za odnos prema igri desetka, teren je bio zaista težak. Hteli smo Aleksandru Kataiju da damo minute, ali kada smo videli kakva je situacija sa terenom nisam želeo da se upustim u rizik", naveo je Stanković.

Zvezda u četvrtak igra u Danskoj protiv Mitjilanda, u trećem kolu Lige Evropa.

"Svi moramo da budemo koncentrisani, mnogo teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, snažnog, jakog, direktnog, brzog i uigranog. Ali naravno imamo i mi naše adute, nećemo se sigurno sklanjati i bežati, što bi rekli 'bežati nećemo, plena se ne odričemo'. Uspeli smo da odmorimo fudbalere koji će igrati i biće spremni sigurno", rekao je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke