Stankoviću se gomilaju problemi, rešenje sa pripremama se nameće?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 25.07.2021.
14:55
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti Stanković?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ne čekaju revanš meč sa Kairatom u najboljoj mogućoj atmosferi.

Jučerašnja pobeda nad Mladosti nije uverila javnost da je Crvena zvezda imala samo slabo veče u Almatiju, baš kao i da je nedostajalo sreće protiv Vojvodine. Jasno, Kairat je Zvezdin zadatak broj jedan u ovim trenucima, ali protiv Mladosti je falilo konkretnosti.

No, Stanković i te kako može da utiče na ovom planu, ali problem dolazi u onom trenutku kada ne može ništa da se uradi. To su povrede, a jedan od važnijih igrača ekipe iz prethodnih sezona Milan Gajić suočava se sa problemom iz prve utakmice u Kazahstanu, usled čega je i propustio meč sa Lučancima.

On je tada povredio rame prilikom jednog pada, požalio se Stankoviću, ali je ipak odigrao meč do kraja. Upravo je Gajićev centaršut uticao pronašao Mikanovića koji je smestio loptu u sopstvenu mrežu, ali je Maki Banjak u završnici anulirao taj pogodak Crvene zvezde.

Ukoliko Gajić ne bude potpuno spreman, Stanković bi mogao da se okrene Akselu Bakajoku, kojeg je koristio na poziciji desnog spoljnog igrača tokom priprema i Francuz je pokazao u nekoliko navrata da bi mogao da bude od koristi i na tom mestu.

Revanš utakmica na programu je u sredu od 20.30 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke