Stankoviću žao zbog jedne stvari, Ilić imao zamerku za svoje igrače

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
21:01
Izvor: Sportske.net

Zvezda bolja od Čukaričkog u derbiju.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan nastupom svojih igrača protiv Čukaričkog, dok je njegov kolega na suprotnoj strani Saša Ilić zamerio na strahu svojim fudbalerima.

Crveno-beli su sa 2:1 savladali Čukarički, i iako rezultat govori da je bilo neizvesno, slika na terenu bila je suprotna. Domaći su u završnici uspeli da smanje i unesu blagu neizvesnost, ali nisu pritisnuli rivala ne bi li došli do senzacionalnog povratka.

"Danas su bili fenomenalni, svi su mislili da ćemo samo spustiti kofere i da smo umorni. Videli ste po kakvom terenu su momci bili dobri. Žao mi je zato što smo primili gol, bila je perfektna utakmica. Odradili smo 12-13 utakmica za 40 i nešto dana i večeras su bili neverovatni. Mogli su dati još koji gol", konstatovao je Stanković.

Saša Ilić je pretrpeo prvi poraz na klupi Čukaričkog od svog dolaska i zamerio je svojim igračima na strahu iz prvog poluvremena, te da mogu drugačije, uverili su ga u drugom delu.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Mojim momcima mogu da zamerim samo jednu stvar, a to je strah u prvom poluvremenu. Ne želim to da vidim to kod njih. Imaju potencijala, imaju talenta i to želim da vidim", kazao je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke