Stanoje i Deki sutra prozivaju, ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.01.2022.
17:01
Izvor: Sportske.net

Partizan i Crvena zvezda tempirali početak priprema za isti dan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Zimski odmor za fudbalere dva naša najveća kluba danas se završava, a već od sutra će iu zvanično početi sa treninzima, iako su neki od njih, poput Zdjelara i Markovića iz Partizana, još ranije počeli sa radom.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je prozivku zakazao za sredu u 12 časova u SC Partizan-Teleoptik, popularnom ''Zemunelu''.

U odnosu na jesenji deo sezone uglavnom isti igrači će mu se javiti, videćemo da li će tu biti i Milan Smiljanić kome je istekao ugovor. Glavni deo priprema Partizan će obaviti od 23. januara u Larnaki, na Kipru, gde će odigrati pet kontrolnih utakmica.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, trener Dejan Stanković će svoje fudbalere okupiti sutra od 17 časova, a oni su danas obavljali medicinske testove u Zavodu za sport i medicinu Republike Srbije na Košutnjaku.

Već u četvrtak crveno-beli se sele u tursku Antaliju gde će boraviti do 3. februara. U tom periodu Zvezdini rivali u Turskoj biće Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck, Šahtjor Soligarsk.

Crvena zvezda je tokom zimske pauze ostala bez Vukanovića i Degeneka, a napad je pojačao Ohi Omoijuanfo, koji je danas i zvanično predstavljen na ''Marakani''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke