Stanoje 'krade' Lazovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan teško će uspeti da zadrži Danka Lazovića u klubu ako se uzme u obzir da je na adresu iskusnog napadača stigla ponuda kineskog kluba koji je u toku nedelje angažovao i bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Kineski drugoligaš Peking Enterprajz odlučan je u nameri da se u nastupajućoj sezoni domogne elitnog ranga takmičenja i u tu svrhu neće žaliti novac što je pokazao na primeru Aleksandra Stanojevića.

Pomenuti klub angažovao je bivšeg trenera Partizana a čini se da je Stanoje dostavio spisak pojačanja na kojem se nalazi ime Danka Lazovića!

Dobro je poznato da iskusni napadač Partizana ima takav ugovor sa klubom iz Humske da će mu u slučaju dobre ponude iz inostranstva biti dopušteno da ide a ponuda koju sprema Peking Enterprajz biće jedna od takvih.

"Novosti" prenose da će klub našeg Aleksandra Stanojevića ispuniti sve finansijske uslove Danka Lazovića što praktično znači da Partizan neće imati čime da spreči Kragujevčanina da napusti Humsku.

Reprezentativac Srbije u Partizanu zarađuje 200.000 po sezoni pa čitaocima našeg portala prepuštamo da sami zaključe koliko su Kinezi široke ruke kada bez problema mogu da ponude zaradu koju Lazović neće biti spreman da odbije.

Posle svega, ukoliko Danko Lazović zaista napusti Humsku, Partizan će ući u problem sa napadačima jer je Beko Fofana već pozajmljen Ćindau, Škuletić je "ni na nebu. ni na zemlji", što znači da Nikolić može sa sigurnošću da računa samo na Nemanju Kojića i mladog Ivana Šaponjića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Thursday, 15.01.2015
22:55

Stanoje, brale, ovo je drugi put da nam ovo radis, ako odvedes Danka, nikada te vise necu spomenuti u pozitivnom kontekstu. Imas toliko igraca koje mozes da nadjes, o'ladi malo!!!

avatar
Realan
Thursday, 15.01.2015
23:49

Nema od ovoga nista.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 16.01.2015
16:34

Da bi barem onda dao neku ponudu dobru, a ne mislim da oko 200.000 € za Drinčića na leto...

avatar
Ali samo vi sektasi
Friday, 16.01.2015
00:48