Stanoje o fudbalu, Marko Nikolić citirao Željka Obradovića: "Nisam ni ja zvezda!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.07.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Konferencija za medije pred početak turnira.

Povezane vesti

Dinamo iz Moskve i CSKA iz Moskve, OFK Beograd i Partizan će igrati na "Bratskom kupu".

Na konferenciji za novinare pred početak ovog turnira obratili su se domaćini iz Dinama iz Moskve. 

"Zahvaljujemo se našim srpskim kolegama koji su došli, mi nismo u mogućnosti da igramo evropske mečeve. Srbija je bratska zemlja, širimo bratstvo i drugarstvo ovim turnirom", rekao je generalni direktor Dinama. 

Na konferenciji se potom obratio Marko Nikolić, trener ekipe CSKA. 

"Dobar dan svima. Kao čovek koji se rodio i živeo u Beogradu, veoma je lepo čuti ovakve reči. Rekli ste da smo mi zvezde, ja ću citirati Željka Obradovića, ja nisam zvezda, ja sam Partizan. Nama je ovo bitno za šampionat Rusije, Partizanu je za kvalifikacije za Ligu šampiona. Radni proces je prethodio svemu ovome, svi znaju za bratstvo Partizana i CSKA. Očekujemo 20-30 hiljada ljudi, može biti i više. Nadam se da će svi ostati zdravi, što je najvažnije", rekao je Marko Nikolić. 

"Partizan igra kvalifikacije za Ligu šampiona, srpski fudbal je visoko rangiran, imaju sjajne individualce. Srećan sam što možemo igrati jedan turnir sa timovima iz Srbije. Pripremamo se za šampionat, drago mi je da ćemo se nadmetati sa ekipama iz Srbije", rekao je trener Dinama, Marcel Lička. 

Aleksandar Stanojević se potom oglasio na engleskom jeziku. 

"Hvala na pozivnici. Čast je biti deo turnira, svi protivnici su jaki. Želimo da vidimo gde smo pre kvalifikacija za Ligu šampiona i pre prvenstva Srbije. Slične mečeve ćemo očekivati u budućnosti kao što će biti ovaj sa CSKA, saznaćemo koliko možemo", rekao je Aleksandar Stanojević. 

"Nisam gledao previše mečeve u Rusiji, jer se pripremam za našu ligu. Gledao sam neke utakmice prošle sezone i analizirao, latino igrači, onaj koji igra po krilu je veoma opasan. Gledao sam svega 4-5 utakmica i video sam nekoliko igrača koji mogu da nam naprave probleme", rekao je Aleksandar Stanojević. 

Partizan će na turniru igrati protiv Dinama 3. jula i CSKA četiri dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke