Stanoje okuplja staru družinu, Partizan jači za još jednog bivšeg reprezentativca?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.04.2021.
08:23
Izvor: Sportske.net

Kultura vraćanja nekadašnjih igrača je već poznata javnosti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako će izgledati Partizan u sezoni 2021/22 teško je predvideti jer će dosta toga zavisiti od situacije na tržištu, ali je izvesno da će većina stranaca napustiti klub poput Bajbeka, Asana, Sume, Natha...

Crno-beli moraju da prodaju, a što se tiče pridošlica, prednost imaju oni igrači koji nisu pod ugovorom i kojima ističe isti. 

Ko bi mogao da pojača crno-bele?

Ljubomir Fejsa se sve češće pominje ovih dana, nekadašnji reprezentativac Srbije ima ugovor sa Al Ahlijem u Džedi sve do 2022. godine, ali je blizu raskida nakon odlaska Vladana Milojevića. 

Ipak, njegova milionska plata bi mogla da bude veliki problem Partizanu, u Al Ahliju ima zagarantovanih 1,8 miliona evra, a crno-beli bi eventualno mogli da mu ponude trećinu te sume. 

Sa druge strane, Fejsa već ima 32 godine i definitivno bi mogao da doprinese boljoj igri Partizana, sa Stanojevićem se vrlo dobro poznaje i bio je tokom njegovog prvog mandata u dresu kluba iz Humske. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 30.04.2021
18:55

Nema kraja ova uprava resila da unisti Partizan. Prodaju sve sto mogu uzmu lovu i dovode isluzene i invalid igrace koje niko nece i koji ne kostaju nista. Uzas.