Stanoje poveo 30 igrača, nema Sume, a pojačanja? Nema desetorice!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.06.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Stanojević je u Sloveniju poveo 30 fudbalera.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Partizana putuje u Sloveniju na pripreme, tamo će ekipa Aleksandra Stanojevića brusiti formu za novu sezonu u kojoj će pokušati da povrati primat u srpskom fudbalu što je definitivno glavni cilj. 

Tamo će crno-beli odigrati 4 pripremna meča, o tom ste mogli više da čitate OVDE, a ko sve putuje?

Stanojević je poveo 30 igrača, nema Sejdube Sume, ali se njegov dolazak očekuje do kraja nedelje. Očekuje se i dolazak pojačanja, uprava uveliko radi na dovođenju nekoliko igrača. 

U Sloveniju putuju: 

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Lazar Slavković, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Maki Banjak, Siniša Saničanin, Mateja Đorđević, Luka Subotić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Lazar Marković, Aleksandar Lutovac, Nikola Terzić, Nemanja Jović, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibras Natho, Sejduba Suma, Nikola Štulić i Marko Milovanović.

Ono što je jasno već sada da u novoj sezoni sa Partizanom neće biti Bojan Matić, Periša Pešukić, Savo Arambašić i Petar Gigić, sva četvorica tragaju za rešenjima, a ostalima se manje-više zna status. Čolić je otišao u Čukarički, Lalatović i Gočmanac idu u Teleoptik, Lakčević mora na operaciju, a Bajbek se nije pojavio na pripremama jer čeka raskid sa Partizanom. Još ranije, ugovor je raskinuo Denis Stojković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke