Stanojev recept za pobedu - otresitost!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.08.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Partizan igra sutra od 21 čas, svi se nadamo pobedi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana od 21 čas u četvrtak igra utakmicu koja će mnogo toga odlučiti kada je ova sezona u pitanju, pobeda protiv Santa Klare je imperativ o čemu je govorio i Aleksandar Stanojević, šef struke crno-belih. 

"Svi dobro znamo koliko nam znači ova utakmica i našem klubu. Ući ćemo maksimalno motivisani, spremni smo 100% da uz pomoć naših navijača ostvarimo pobedu i plasiramo se u Evropu", rekao je Aleksandar Stanojević na početku izlaganja na konferenciji za medije. 

Naravno, glavno pitanje jeste da li će igrati Zdjelar i Pantić, a odgovor je, po svemu sudeći, potvrdan. 

"Što se tiče Zdjelara, on svim silama pokušava da igra i da počne meč. On je sad na treningu i čekamo da vidimo izveštaj kakav će biti. Popodne će probati da trenira s nama i nadamo se dobrim vestima. Sa Pantićem je ista situacija, on je 8-10 sati dnevno na terapijama i ima veliku želju da igra. I mi ćemo malo rizikovati i mislim da je sada pravi trenutak za to, da ćemo probati sa njima", rekao je Stanojević. 

Jedno od pitanja na konferenciji ticalo se i mladog Terzića koji je pokazao zavidan kvalitet na startu nove sezone, ali Stanojević spušta loptu na zemlju. 

"Što se tiče Terzića, svaka mu čast, pokazuje karakter, ali ja sam uvek za to da se ide postepenim putem. U prvih šest meseci nije dobijao šansu i navikavao se na ekipu. Dobijaće šansu, ali koliko zavisi od situacije i načina igre. Tako da, što se njega tiče - polako", kaže Stanojević. 

Zna i recept za pobedu - otresitost.

"Verujem u nas i igraćemo otresitije i sa više rizika nego u Portugalu. Mi imamo poseban ambijent. Igrali su oni na velikim i jakim gostovanjima, ali ovo je specifično. Mi smo emotivna nacija, naši navijači imaju posebnu emociju i to se oseća. Osetiće i oni ako to nisu osetili do sada", rekao je Stanojević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 26.08.2021
12:26

Uzdam se u Jojića i Markovića, a i Rikardo bi mogao da pokaže svoje umeće