Stanojević besan kao ris, grozi se na Mrkelino "zastrašivanje": "Ja ništa nisam pričao kada je Partizan zaostajao!"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
18:14
Izvor: Sportske.net

"Zar žele da se vrate u situacije kada su im penali svirani van 16 metara, kada su u pet godina izgubili pet mečeva", upitao se Stanojević.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević oglasio se za "Telegraf" u vezi sa saopštenjem sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele.

Funkcionier kluba iz Ljutice Bogdana uputio je poruku u medije nedugo posle utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu gde se dotakao regularnosti Super lige Srbije pomenuvši Partizan.

Tim povodom, strateg aktuelnog lidera prvenstva Aleksandar Stanojević izrazio je žaljenje što se obraća javnosti u ovom trenutku kada se reprezentacija Srbije priprema za krucijalnu utakmicu protiv Portugalije, ali da ne može da pređe preko nekih reči. 

"Želim prvo da istaknem da se grozim zbog toga što moram u ovom momentu i na ovaj način da se obratim pred jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije Srbije u poslednjih nekoliko godina. Ipak, ne mogu da ostanem nem na izrečeno, iako nije moj manir da lično komentarišem izjave direktora. Pričam samo o struci, no, vidim da su nas iz Zvezde direktno prozvali, nas koji smo igrali i izvojevali pobede u prethodnom periodu. Komentariše se suđenje, neke situacije i želim da postavim pitanje ljudima iz struke u celoj našoj ligi: da li postoji neka situacija, meč u kome je neki od klubova bio oštećen protiv Partizana?! Da je nešto bilo neregularno, da li je neko zakinut i da li smo neki meč dobili na nepošten način? Neka mi odgovore ljudi iz struke, ne želim da pričam sa ljudima na funkcijama. Da li možda neki gol nije bio regularan, da li je dosuđen penal koji nije postojao?! Isto sam pričao i tokom prošle sezone kada je Partizan bio u minusu osam bodova. Nisam komentarisao, jer sam smatrao da stvari idu u dobrom pravcu", rekao je Stanojević za "Telegraf" i potom nastavio u istom dahu.

"Da li smo komentarisali VAR i prekršaj nad Igorom Vujačićem u derbiju, pre gola rivala?! Nismo komentarisali, niti se oglašavali. Jesmo li se oglasili kada je izostala reakcija VAR-a i nije dosuđen u 90. minutu jedanaesterac za goste u meču C. zvezda - Napredak, koji je onda završen rezultatom 1:0? Nismo! Zašto? Zato što smatramo da je takmičenje regularno i da sve ide u dobrom smeru i ne vidim zašto sada njima to ne odgovara, zašto im smeta VAR. Zar žele da se vrate u situacije kada su im penali svirani van 16 metara, kada su u pet godina izgubili pet mečeva?! Da li je to normalno i moguće? Koja je to demonstracija sile, počinje li to opet da radi Zvezdina mašinerija?! Hoće opet da pokazuju mišiće i moć, kakve su to izjave sa njihove strane da će sve uraditi na terenu i van terena? Je li to normalno da jedan klub saopšti da će sve uraditi van terena da se rezultat napravi?! To nije normalno, to je zastrašivanje".

Ostatak intervjua, možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 10.11.2021
19:33

Опет креће тактика 'држ'те лопова' као 2017. Само су овог пута кренули раније. Никад ништа на поштен начин. Само на буку и кмечање.

avatar
peca.st
Wednesday, 10.11.2021
08:44

Koji kompleksaš, odmah pred skupštinu. Mislio si da ste zatvorili bodovnu konstrukciju, ali se ovi izmigoljili. Sad panika jer derbi može da odluči prvaka, a igra se na Marakani.