Stanojević "čačka" Zvezdu, a šta kaže za pojačanja?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.07.2021.
11:40
Izvor: Sportske.net

Da li crno-beli treba da očekuju još pojačanja?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević se obratio medijima pred početak novog prvenstva Srbije, a crno-beli, naravno, imaju najveće ambicije. 

Ipak, Stanojević smatra da je potrebno da ekipa ima sve pobede da bi bila prvak. Da li je na taj način "bocnuo" komšije?

"U Srbiji ne smete nikada da grešite - ovo je jedinstveno prvenstvo. Morate sve da pobedite da biste bili konkurentni. Stvarno je teško", rekao je Aleksandar Stanojević. 

Ističe da niti jedna liga nije imala ovakvu situaciju. 

"Ne tražim alibi, ali teško je boriti se sa protivnikom koji za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nije imala tu situaciju da četiri godine neko pobeđuje u kontinuitetu. Mi smo prošle godine osvojili procenat pobeda koji je inače dovoljan za titulu, ili da bar budete konkurentni, ali ni sa tim niste. Moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Pokazivali smo da možemo u nekom trenutku, sačekaćemo da vidimo...", rekao je Stanojević. 

Za prvo kolo nisu svi spremni, po svemu sudeći Suma i Holender neće igrati 90 minuta. Takođe, ni Ivan Obradović neće igrati. Pojačanja?

"Imamo sklopljen tim, ali nemamo ništa da je blizu od pojačanja. Niko nije blizu ni odlaska, ima interesovanja, ali ne žuri se i ne želimo da neko po svaku cenu ide. Čekamo, prelazni rok traje do septembra i gledamo i pratimo", kaže Stanojević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 15.07.2021
16:40

Сер Алекс од Шамрока каже да не тражи алиби а цео интервју вришти од изговора и отровних стрелица упућених према клубу који му је набио комплексе.