Stanojević čeka pojačanje, poslate tri ponude!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.07.2021.
16:30
Izvor: Sportske.net

Brojnih tema dotakao se danas trener Partizana.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Posle plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, ekipu Partizana u nedelju očekuje meč trećeg kola domaće Superlige protiv Voždovca u Humskoj.

Danas se tim povodom trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio javnosti na konferenciji za medije.

''Svi su zdravi osim odranije povređenih Obradovića i Miljkovića. Obradović je već počeo da trči, za Miljkovića su bile prve prognoze su mesec dana od trenutka povrede. Znamo svi koliko nam je važna utakmica. Moramo da uđemo fokusirani, moramo da nastavimo niz i neće biti previše kalkulacija. Biće određenih izmena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku.

Neki igrači će biti uigravani, Živković će dobiti šansu, odradio je odlične pripreme, Lutovac je po meni odlično odigrao prethodnu utakmicu, i sa njim sam zadovojan. Biće sigurno još 3-4 izmene u odnosu na prošlu utakmicu, moramo da odmorimo neke igrače. Neki će igrati kraće, bez obzira na rezultat'', otkrio je Stanojević.

Narednog rivala veoma ceni i odlično je upoznat sa glavnim kvalitetima ''Zmajeva''.

''Imaju dobar šut sa distance, odličnu kontru, dobro pojavljivanje igrača iz drugog plana, bočno, imaju širinu, znamo sve, spremili smo sve'', istakao je Stanojević.

Posle odlaska Vladimira Stojkovića u Al Fejhu i odlične partije Aleksandra Popovića u Slovačkoj, utisak je da je pitanje prvog golmana za nastavak sezone već rešeno.

''I Stevanović je odbranio penal protiv Spartaka, pa nije posle branio'', podsetio je Stanojević i nastavio:

''Popović je mlad golman i, verujem, budući A reprezentativac. Međutim, želim sve igrače da imam u fokusu, Stevanović je to pokazao, zaslužio, on je jedan od lidera u timu i van terena. Oni će imati svoj prostor u ovom periodu, tokom cele godine'', kaže Stanojević.

Još jedno pojačanje u napadačkim redovima se i dalje čeka, bilo bi idealno da stigne pre prvog duela sa Sočijem, a Stanojević je otkrio i dokle se sa tim stiglo.

''Mi smo poslali tri ponude na tri različita mesta, imamo interesovanja, radimo na tome, znate kako je teško, nikad ne znate do kraja kako će biti. Tražimo drugog napadača, koji može da igra i na jednom, i na drugom boku, videćemo šta će se realizovati. Potreban mi je još jedan napadač. Treneru uvek zapinje, nama nikad dovoljno igrača, jer imamo mnogo utakmica, imamo Soči, pa Pazar posle... Bitno je da imamo što više rešenja, iz toga će isplivati i kvalitet. Ništa to nije blizu, ali nije ni daleko. I u Sloveniji je bio neko blizu... Mi smo se sa Rikardom, zatvorili po pozicijama, ali bi nam sigurno značila pojačana konkurencija'', objašnjava Stanojević.

Pre odlaska u Soči, u ponedeljak je žreb za plej-of.

''Ima tu jakih parova, sad smo dobili Soči koji je u vrhu ruskog fudbala. Mi nas cenimo dosta, pratili smo Soči, odmah posle utakmice sa Slovacima, videli smo da igraju sa trojicom pozadi, pogledaćemo i kako su prošle sezone igrali. Spremamo se. U fudbalu ne verujem u sreću u fudbalu, osim u žrebu'', poručio je Stanojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke