Stanojević čestitao igračima, pa otkrio šta muči crno-bele

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 24.10.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kako će se to odraziti u nastavku sezone?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Partizana čestitao je svojim izabranicima na zasluženoj pobedi protiv TSC-a u Bačkoj Topoli 3:1 podsetivši da je ovaj meč došao samo dva i po dana posle teške utakmice protiv Genta.

Crno-beli su nakon preokreta u prvom poluvreme zasluženo odneli bodove iz Bačke, a Stanojević je pohvalio i ambijent na ovom gostovanju.

"Svaka čast momcima. Znali smo da će biti teško. Dva i po dana je prošlo od poslednje utakmce. Vratili smo se iz minusa", rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice, a zatim progovorio o odsustvu nekoliko igrača među kojima je Lazar Marković

"Ima dosta premorenih igrača, ali sam zadovoljan", zaključio je Stanojević.

Vršilac dužnosti trenera TSC-a Mirko Jovanović ocenio je da je ovog popodneva viđen spektakl, ali da je Partizan u ovom trenutku ispred TSC-a.

"Kao što sam rekao u najavi, očekivao sam dobru utakmicu i bio je spektakl. Posle vođstva smo brzo primili gol, a naredna dva su bila laka. Imali smo par lepih šansi, ali Partizan je bio ispred nas i pokazao zašto je tu gde jeste", rekao je Jovanović.

Partizan već u četvrtak dočekuje Metalac, a zatim ga u nedelju na stadionu u Humskoj očekuje gradski derbi protiv Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke