Stanojević danas izlazi pred novinare, nema direktnog prenosa?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.09.2021.
10:16
Izvor: Sportske.net

Posle svega što se dogodilo, današnje Stanojevićevo obraćanje se sa nestrpljenjem iščekuje.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u proteklih nedelju dana uspeo da zadrži lidersku poziciju na tabeli, čak je prednost i uvećao na pet bodova razlike, ali uz utakmicu više u odnosu na Crvenu zvezdu i sa te strane se može reći da u Humskoj sve ide u skladu sa postavljenim ciljevima. Takođe, obezbeđena je i evropska jesen uz odličan start u grupnoj fazi Lige konferencija, pa je to razlog više za zadovoljstvo u klubu.

Međutim, uporedo sa tim dešavale su se neke stvari koje su trenera Stanojevića izbacile iz takta pred utakmicu u Lučanima pre par dana, kada je demonstrativno napustio konferenciju za novinare, uz burnu reakciju zbog toga što je Zvezda dobila dozvolu za odlaganje svoje utakmice sa Voždovcem. Istog dana, Sejduba Suma je javno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, i to u obraćanju navijačima na Instagramu, a to je juče dobilo zvaničan epilog raskidom ugovora sa nestašnim Gvinejcem.

Posle svega, navijači Partizana nestrpljivo čekaju današnji izlazak trenera Stanojevića pred novinare i komentar na sve ove teme.

On će to učiniti u 15 časova i 30 minuta, ali iz kluba su najavili da ovoga puta neće biti direktnog prenosa pres konferencije na Partizanovom YouTube kanalu, kao što je to do sada bilo uobičajeno, već će snimak konferencije biti postavljen na taj kanal nešto kasnije. Razlog nije naveden.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Saturday, 25.09.2021
13:11

Sto si Sumu oterao u sumu? Kakvo je njegovo medicinsko stanje? Zdrav je? Jeste? Nije? Jeste? Postao si doktor Stanoje