Stanojević dao informacije o postavi protiv Strede: "Voša umorna, bilo je priče o odlaganju"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 25.07.2021.
23:24
Izvor: Sportske.net

Stanojević odredio odbranu za Stredu u Novom Sadu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da su obe ekipe bile umorne, Vojvodina čak i više, te da se to odrazilo na utakmicu, a i otkrio je kakva će biti defanzivna postavka crno-belih protiv Strede.

"Čestitam mojim igračima, mislim da su bili potpuno fokusirani, takmičarski. Igrali smo na periode zaista dobro, povremeno sporo, mislim da je i Vojvodina bila umorna od puta, ali ni mi nismo bili potpuno sveži", rekao je Stanojević.

Povreda Miljkovića zabrinula je sve u taboru crno-belih. Živković je suspendovan za revanš sa Stredom, pa će morati da "uskoči" Lutovac, kojeg je Stanojević, kako je i sam potvrdio, uigravao za meč sa DAC.

"Ide u tom pravcu, jer Živković nema pravo da igra. Lutovac je odradio dobar posao i za sada sve ide u tom pravcu".

Atmosfera je bila po ukusu Aleksandra Stanojevića. Mnogobrojna publika u Novom Sadu praktično je učinila igračima Partizana kao da igraju na svom terenu.

"Mogu reći da je bilo dobro, sportski, pravo navijanje, onako kako Novi Sad zaslužuje, u fer-pleju, pozitivna atmosfera. Zahvaljujem se našim navijačima što su nas bodrili sve vreme, to nam mnogo znači jer nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Ova atmosfera je ono što stvarno želimo".

Baš kao što je imao Partizan težak raspored, imala je i Vojvodina, možda i teži, pre svega zbog puta koji su imali u Litvaniju.

"Vojvodina je imala utakmicu za Zvezdom, pa jedan težak put i sigurno je da su se potrošili. Bilo je priče da se odloži utakmica, ali nemamo kada, nije bilo vremena jer oba tima igraju u četvrtak. Žao mi je što nismo bili sveži ni mi ni oni, verujem da su oni bili umorniji od nas i da je to razlog nešto slabijeg njihovog ritma", istakao je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke