Stanojević grmi na račun Zvezde: "Neću više da radim ovde!"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 22.09.2021.
15:37
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih nikad nezadovoljniji.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević burno je reagovao na konferenciji za novinare pred gostovanje Mladosti u Lučanima, a razlog je što je FK Crvena zvezda zatražila odlaganje utakmice protiv Voždovca zbog zdravstvenih problema igrača.

"Utakmice posle derbija su teške. Nećemo tražiti alibi, iako imamo dosta povređenih igrača. Razočaran sam dešavanjima na današnji dan. Skandalozno se odlažu utakmice. Kako se niko ne oglasi i ne kaže to? To je neragularno i ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. I mi smo umorni, idemo u Lučane, gde dugo nismo pobedili dugo. Posle toga Evropa, Spartak, pa Kruševac. Verujem da Zvezda ima bolesne igrače, ali i roster od 30 igrača, ne možemo zbog toga da odlažemo utakmicu", rekao je Stanojević.

Zatim je otišao korak dalje.

"Mi prvi imamo visoke budžete, daleko više od rivala i ne možemo dozvoliti da zbog bolesti nekoliko igrača odlažemo meč, Mi iz struke znamo šta to znači. Ne pada mi na pamet da svoje igrače šaljem kod školskog lekara.", naveo je on.

Dodao je da je skandalozno da o odlaganju Zvezdine utakmice odlučuje neko ko je član Upravnog odbora ovog kluba.

"Pa nismo svi ovde zbog Zvezde! Valjda to možete da shvatite. Valjda i mi ovde igramo i imamo neko pravo. Pitamo se i mi valjda nešto? Čuli ste moje izjave o derbiju, Evropi, reprezentaciji, bila je pozitivna atmosfera. Potcenjuju nas pričama o tituli. Pravite nas ludim i pričate o nekom virusu. Što UEFA nije odložila protiv Kairata? To samo ovde može da se odloži! Šta navijač Partizana da kaže?", poručio je strateg crno-belih.

Trener crno-belih doslovno nije mogao da se suzdrži, čak su mu i novinari bili na tapetu. U najmanju ruku ih nije štedeo, okrivljujući ih da nemo posmatraju šta se sve dešava u srpskom fudbalu.

"Novinari, da li je moguće da niko ne može da napiše da oni zbog virusa ne mogu da igraju utakmicu? Ili se ovde sve zna ko će biti šampion. Pustite nas sportski ili napravite vašu ligu. Ne znam što se bavim više ovim poslom, neću više ovde da radim".

Pre nego što je demonstrativno napustio konferenciju za novinare, ne dozvolivši novinarima da postave bilo koje pitanje, otkrio je ko sutra ne igra u Lučanima.

"Nema svrhe pričati o utakmici u Lučanima. Pustite nas da igramo fudbal. Pravite sprdnju od lige. Neću da vam odgovaram na pitanja. U Lučane ne vodim Pantića, Markovića, Šćekića i još petoricu. Pa šta da radim", zaključio je Stanojević.

Partizan gostuje u Lučanima u četvrtak od 17:30 u meču 10. kola Ling long Superlige, a nakon remija u večitom derbiju ostao je na dva boda više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca.st
Thursday, 23.09.2021
14:02

Ti bi voleo da radiš negde drugde, ali te niko neće.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 23.09.2021
05:25

Rekao je svasta, licio je malo na Lalata kad se razbesni. Mozda mu fali supstance 🤣

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 23.09.2021
05:24

Au Stanoje, sto si se najedio, nemoj toliko, utice na lepotu. Mislice ljudi da si sisao Suma 🤣

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 22.09.2021
19:26

Stanoje je potpuno u pravu. Zvezda nema na raspolaganju 15, već duplo više igrača. Zbog trojice koji su zaraženi da se odloži utakmica je tragikomična odluka. Svako ko ima bar malo pameti zna da se utakmica ne odlaže zbog troje zaraženih igrača, već zbog umora igrača posle teškog derbija.

avatar
NNN
Wednesday, 22.09.2021
18:24

nikako da nauce...Dok topovi pucaju puske cute!

avatar
garagan
Wednesday, 22.09.2021
16:50

Bas sam se pitao kad ce ovaj da izjavi ovako nesto. Neverovatno koliko antipatican tip, sa strane o njegovim trenerskim kvalitetima.

avatar
Man united
Wednesday, 22.09.2021
15:42

Нигде не пише да је рекао то из наслова...