Stanojević ima važnu poruku za navijače, nije mu se dopala atmosfera u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.07.2021.
13:12
Izvor: Sportske.net

Može li i u Humskoj kao u Novom Sadu na startu sezone?

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u četvrtak odigrao prvi meč na svom stadionu pred navijačima posle duge pauze zbog pandemije, ali atmosfera koju je kreiralo više od deset hiljada ljudi na tribinama nije se dopala treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću.

Pre svega zbog sukoba na istočnoj tribini, gde je tokom meča došla grupa navijača sa južne tribine. Od tog trenutka podrška ekipi na terenu je prilično splasnula, pa sada Stanojević poziva navijače da se ugledaju na podršku koju su davali klubu prošlog vikenda protiv Proletera u Novom Sadu.

''Bojim se da ne budem pogrešno shvaćen, ali znate da sam uvek iskren, na svako pitanje odgovaram. Nije mi se dopala atmosfera i bio sam razočaran dešavanjima na stadionu. Moja želja je da svi navijamo za Partizan, igrači se nisu dobro osećali na terenu jer se dešavala i ta tuča i nije bilo podrške kakva je bila u Novom Sadu.

Treba izneti svoj stav, ja sam prvi koji iznosi svoj stav, ali iznesite ga u nekom trenutku, a ostalo vreme podržavajte ekipu. Nama je podrška važnija nego bilo šta što se dešava.

Presrećan sam bio u Novom Sadu kakva je podrška bila iako su navijači izneli neki svoj stav i ja nemam ništa protiv toga, ali molio bih da budu uz nas, da navijaju za nas, jer nije lako, biće i teških trenutaka kada ne damo na vreme gol. Poslednjih desetak minuta u četvrtak su pevali 'Partizane, napadaj', to je ta energija koja nam treba. Mnogo nam je važna podrška, pomozite nam kao u Novom Sadu. Fudbal se ipak igra zbog navijača, moja najveća želja je da nas bodre'', naglasio je Stanojević na današnjoj konferenciji za medije pred derbi drugog kola Superlige sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke