Stanojević: ''Imamo problem sa napadačima, tako se namestilo...''

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2020.
16:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas, pred meč protiv TSC-a, da crno-beli imaju problem sa napadačima, da Žan Kristof Bajbek i dalje nije spreman, da je Lazar Marković "na ivici", ali i dodao da je možda pogrešio što je pustio B

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra gostuju TSC-u utakmici 16. kola Super lige Srbije. Crno-beli su drugi na tabeli sa 32 boda, dok je TSC deveti sa 21.

"Igramo protiv nepredvidive ekipe u ovoj sezonu. Mislim da su najviše golova dali posle Zvezde, ekipa koja može da postigne pet golova, sedam, tako da morate da imate dozu opreza i respekt naravno. Oni imaju stabilnost kao klub, imaju kontinuitet, naravno da je to prednost, ali spremni smo na sve", rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

"Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Bajbek i dalje nije spreman, Marković je na granici. Ostali se oporavljaju od korone, ali generalno smo zadovoljni, ima nas u dobrom broju",
rekao je Stanojević.

TSC je drugi najefikasniji tim u ligi, pa je novinare zanimalo da li očekuje sličnu utakmicu kao u Subotici.

"Očekujem sličnu utakmicu. Oni su izuzetno direktni, ofanzivni. Biće sigurno dobra utakmica kao što je bila u Subotici. Nadam se da će ići u dobrom pravcu", rekao je Stanojević.

Novinare je zanimalo da li se može očekivati bolja realizacija Partizana, kao i da li žali što je pustio Matića.

"Ulazimo u poslednju trećinu, stabilniji smo, ali da bi nas navijači hvalili moramo da postižemo više golova. Mislim da je ovo pretkorak... Imamo problem sa napadačem. Sad sa ove tačke gledišta, žao mi je što Matić nije tu, ali nisam znao da će se Bajbek povrediti. S druge strane, svesno smo pustili Matića jer sam želeo da Štuliću ukažem više poverenja... Tako se namestilo", rekao je Stanojević.
-
baner
-
Govoreći o Nikoli Štuliću, Stanojević je naveo da njemu fali stabilniji Partizan.

"Da smo stabilniji, da pobeđujemo sa 3:0, to je trenutak da se uvede. Ne plašim se da uvedem mladog igrača, uvodio sam Markovića i Ninkovića sa 16 godina, igrali su čak i derbi sa 16 i po, ali bili smo stabilni kao tim... Idemo ka tome, ali nismo još dovoljno stabilni da bi mlad igrač izneo takvu situaciju", rekao je Stanojević.

Upitan da li je vreme za povratak kapitena Vladimira Stojkovića u startnih 11 posle jednomesečne pauze, Stanojević je rekao: "Vratio se u ritam. Videćemo, još nismo odlučili, ali ide ka tome".

Trener Partizana je rekao i da se Filip Stevanović oporavio od povrede i da je trenirao punim intenzitetom.

"Sigurno će igrati, koliko još nismo odlučili... Ima on probojnost po boku, ali sa loptom, moraće malo više da radi bez lopte, da na više načina ugrožava protivnika", rekao je Stanojević.

Utakmica TSC - Partizan igra se sutra od 17.00.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gilic
Sunday, 29.11.2020
09:20

"S druge strane, svesno smo pustili Matića jer sam želeo da Štuliću ukažem više poverenja... Tako se namestilo..." Šta se namestilo? Totalno naopaka politika - ostati bez centarfora. Bože sačuvaj. A Štulić je do sad igrao jedno 5 minuta u svim utakmicama. Kakva je to prilika?

avatar
Osijek 51
Saturday, 28.11.2020
22:23

Prvi golman mora biti Nemanja u tu nema price, za Maticem ne treba kukati jer nas SIGURNO nebi spasio, a Markovic je najvece razocarenje u poslednjih deset godina, mekan ko pamuk, energija nula, naivno gubi lopte na svojoj polovini, sreca sto je Miljkovic pouzdan u defanzivi i opasan u napadu, ima vrhunske cantarsuteve....

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 28.11.2020
17:44

Имају проблема и ваши противници, са судијама.