Stanojević izlazi pred navijače da razbije sve teorije zavere!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.09.2021.
00:11
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana večeras iznenadio svojom izjavom posle pobede nad Spartakom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras deklasirao Spartak u Humskoj sa 5:0, ali da uvertira pred duel sa Florom u drugom kolu Lige konferencija bude upotpunjena, potrudio se trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

On ne krije da osluškuje glas navijača, da mu je važno šta oni misle, a pogotovo posle najnovije situacije sa Sejdubom Sumom koji od pre par dana više nije fudbaler Partizana.

Bilo je od strane dela navijača i kritika na račun Stanojevića zbog odnosa prema Sumi, a kako bi razvejao sve sumnje, trener crno-belih odlučio je da u utorak izađe pred navijače i odgovori na sve njihove nedoumice.

''Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar.

Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima'', poručio je Stanojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke