Stanojević kaže da je Radnički jednom prešao centar, ima ozbiljnu zamerku za napadače svog tima!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.10.2020.
20:04
Izvor: Sportske.net

Moraće mnogo, mnogo bolje u nastavku...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević ističe da je Radnički iz Niša nezasluženo slavio u ovom duelu.

Bilo je 1:0 u korist Nišlija.

"Nismo dali gol, eto imali smo u drugom poluvremenu dosta šansi, nismo ih iskoristili. Oni su jednom prešli centar i dali gol"
, rekao je trener crno-belih posle utakmice za Arena sport televiziju.

Neefikasnost je trenutno problem Partizana.

"Nismo postigli gol, nismo bili koncentrisani. Imali smo dosta bočnih lopti, dosta centaršuteva, ali nismo dali gol", rekao je Stanojević.


Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Thursday, 29.10.2020
15:04

Imamo igrace koji mogu da pobede svaki klub u ovoj ligi...Ali 1.Svi ginu protiv Partizana.2.Igraci PFC bezvoljno igraju nema zara kao Lalat.3.Svi bivsi igraci PFC sad najbolji protiv PFC Aksentijevic,Drincic,Nikolic itd.Deluje mi kao da svi mrze Partizan a kad pobedi napadnu da je to lose.Ko je zvao sudiju?Poziv koji se ne odbija?!

avatar
Osijek 51
Tuesday, 27.10.2020
19:38

Ako vec moramo biti u krizi igre i rezultata , onda neka to bude sa startnih jedanaest Stevanovica. Dosta mi je ovih isluzenih krseva koji pored toliko iskustva igraju gore od pocetnika., bruka i sramota.....

avatar
peca.st
Tuesday, 27.10.2020
10:58

Znači da su bolji. Pustili su vas da se umorite, a kad ste im se smučili
uteraše vam ga.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 27.10.2020
09:42

Mafiju isterati iz kluba, nema druge.

avatar
magister
Tuesday, 27.10.2020
00:53

1. koliko bodova se dobija a konto činjenice da su jednom prešli centar (što, usput, nije istina)?
2. bole me prsti od ukazivanja na činjenicu da igrači Partizana u šansama reaguju ishitreno, prebrzo, kao da imaju zadatak da šutnu na gol što pre, a ne da daju gol, a onda sam čuo instrukciju trenera protiv Bačke:*Dodaj brzo, nema veze kome, samo dodaj brzo, oslobodi se lopte!*
Asano je izvanredan primer. On na skoro svakoj utakmici ima više šansi nadomak gola. Danas je skoro promašio odbijenu loptu. A sve u težnji da šutne iz prve. Naši igrači kao da ne smeju da prime loptu, da naprave lažnjak, da stvore prostor za šut (doduše, to je radio Sadik, zato je i bio najbolji i strelac i asistent).
3. naši igrači ne napreduju individualno, a tim - ne pokazuje napredak u igri
4. mi smo protiv Zvezde igrali na kontru, zar ne? Verovatno su oni imali više loptu u nogama? A za malo da pobedimo i ne bi se stideli da smo pobedili, zar ne?

Nije strašno izgubiti, čak ni gubiti u kontinuitetu. Imamo upravu koja je nametnuta i nije dostojna Partizana. Dok su oni tu - nije ni očekivano da ređamo uspehe. S druge strane, treba da negujemo tim, igru, igrače. Tu ne smemo da podbacimo. Gde je Partizan u LŠ za omladince poslednjih godina?

Imam utisak da nešto važno nedostaje u poslednjoj fazi sazrevanja talentovanih igrača. To je uočljivo od klupskog do reprezentativnog nivoa. Prvo, daje se prevelika prednost igračima sa izrazitijim fizičkim predispozicijama, a naši ponajbolji igrači u istoriji nisu bili najjači, najbrži, najskočniji: Bobek, Milutinović, Kovačević, Galić, Vukotić, Santrač... Džajić, Šekularac, Mitić, Pižon... niko od njih se nije izdvajao po atletskom stasu, nego po talentu, razumevanju fudbala, mašti. Takvi danas izgleda teško prolaze školu. Vidim mnogo mladih talentovanih u Partizanu koji igraju na uvežbane finte, bicikl, rolovanje sa piruetom i slično. A to je poslednje što treba da znaju. Kad ste videli jednog Mesija da to radi? On prolazi loptom između igrača. Naši igrači se dodaju u stranu i unazad, jer nema igrača koji će da prođe igrača i potrči prema protivničkom šesnaestercu i nema uigranih varijatni kako se do toga dolazi i kako se to rešava. Okolo naokolo po sto puta, pa biciklice, pa šutevi i centaršutevi u meso, uz zahtev:*Dodaj brzo, što pre, nije važno kome!*. S takvim fudbalom, imaćemo teške okršaje sa trećeplasiranima iz Moldavske, Gruzijske i sličnih liga, a Rumuni, Grci, Bugari... već odavno su preteški protivnici. Da, uz obavezno, *Svi danas igraju fudal*. Da, ali od pravih, popiju po nekoliko komada, bez napora.

Mi smo odbacili Aksentijevića, npr, i niz sličnih igrača, a oni sad igraju u timovima koji nam uzimaju meru.

Ali, Radnički je samo jednom prešao centar!?

avatar
Aleksandar Jekic
Tuesday, 27.10.2020
00:38

Nemoj Lord Šamrok molim te više dokazao si delima sve ono što priča Željko Pantić ja sam mislio da je čovek paranoičan al sve je pogodio nažalost

avatar
Aleksandar Jekic
Tuesday, 27.10.2020
00:32

Lord Šamrok nemoj majke ti vise da sereš pojma ti nemaš.Sve ono sto prica Želko Pantić ti si delima potvrdio ja sam mislio da je čovek paranoičan al ne sve je pogodio

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 26.10.2020
22:20

I sta kaze pevač Stanoje?

avatar
Kori Volden
Monday, 26.10.2020
21:45

Lepo kaze ludi Zeks :
Ilustracija sizofrenije je poslednja akcija partizana kada levi bek dodaje levom beku, centarsut za desnog beka i ponovo Miljkovic pokusava da obori er Srbija, ali srecom nije uspeo.

Covek vadi Natha, uvodi Brezancica i buni se nesto. Ne mozes bez Toleta Samrok da pobedis, kamoli nekog ovde, pokrij se usima.

avatar
pfc11
Monday, 26.10.2020
21:32

Stanojevicu vidiš li da ti je vezni red prespor.Pa ja neznam što je sa Natkom a bogami i Zdjelarom a da ne pominjem Šćekića.Neznam ko je sporiji od njih.Žalosno je da Lazar Pavlović ne igra.Bitno je da nam mora branit Stojke koji gubi vrijeme kolko ljubi loptu a onda mu prvi šut u okvir gola bude go.Nije mi jasno zašto si zamijenio malog Stevanovića i Lutovca a Asano katastrofa igra do kraja.Mi smo bez Sume nula jer nemamo vezni red pa nemožemo ni dobit nikoga.

avatar
Südkurve München
Monday, 26.10.2020
21:23

😂😂😂😂😂😂

avatar
Osijek 51
Monday, 26.10.2020
21:22

Bravo Stanoje, kako si to znao......, pa sto mi nismo jednom presli centar i dali gol. E, pa ne moze, zato sto jedni od tih koji to trebaju uraditi neznaju, a drugi nisu spremni. Gledanje ovih glupih poraza, uvijek na isti nacin, vec je neizdrzivo, kraj price, nesto mijenjaj ili fajront....