Stanojević na ivici suza! Povređen je došao na konferenciju, jedan slogan ga je jako zaboleo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2024.
21:36
Izvor: Sportske.net

Za odnos prema novinarima, svaka čast.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Teško je večeras svakom navijaču Partizana posle najubedljivijeg poraza od Crvene zvezde na stadionu u Humskoj (0:4), ali teško je i treneru Aleksandru Stanojeviću, koji je jedva zadržao suze komentarišući jednu poruku koja mu je upućena sa tribina.

Podsetimo, on je povređen u svlačionici zbog novog ispada navijača, ali je ipak došao na pres konferenciju posle debakla u derbiju.

''Šta reći posle ovakvog rezultata... sramota za svakog od nas, za mene najveća. Izvinjavam se navijačima Partizana što smo dozvolili da na ovaj način izgubimo utakmicu, bez krvi, bez ičega. Ne znam šta pametno dodati, analizirati, ali Zvezda je pokazala veliku klasu iznad nas. Naravno da preuzimam odgovornost za sve ovo što se desilo. Žao mi je, pogotovo što smo kod kuće igrali. 

Najteži poraz koji sam doživeo, pogotovo od večitog rivala. Žao mi je što sam došao na konferenciju sa ovim flasterima. Ne da bih nešto dramio. Da je bilo 0:0 ne bih ni došao na konferenciju, ali pošto smo izgubili 4:0, morao sam da vas ispoštujem, da ne ispadne da izbegavam nešto. Nezadovoljni navijači su razbili staklo od svlačionice, pogodilo me je staklo, raseklo me. Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna'', rekao je Stanojević.

Navijači su sa tribina tražili njegov odlazak.

'''Stanoje, odlazi' je normalna poruka i to poštujem. Ali, 'prodao si klub, Stanoje' je odvratna poruka i ona ne može na mene da se odnosi. Nikada! A to 'Stanoje, odlazi' ćemo videti, to je najmanji problem. Jer, ja sam otišao sa 98 bodova, nisam neko ko beži od odgovornosti, ali da sam se prodao... Kome?'', rekao je Stanojević drhtavim glasom, posle čega je konferencija završena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke