Stanojević najavio promene posle derbija: "Šansu će dobiti samo ko zasluži!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.04.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Utakmica 31. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 19 sati.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle veoma teške utakmice kakav je derbi i pražnjenja, više psihičkog, nego fizičkog, očekujem da ekipa pokaže mentalitet i karakter protiv Radničkog iz Niša, rekao je danas trener Partizana Aleksandar Stanojević.

On je na onlajn konferenciji za medije istakao da je trenutak da se vidi, kako je naveo, gde smo i šta smo.

"Mi moramo da pobedimo, verujem da će reakcija igrača biti prava, da će pružiti 200 posto. Radnički ima novog trenera, to će nam malo otežati pripremu, ali ništa više od toga", istakao je Stanojević.

Prema njegovim rečima na raspolaganju su mu svi fudbaleri, sem Lazara Markovića koji ima kartone.

"Biće četiri-pet izmena u odnosu na tim iz derbija, to je skoro pola tima. Uvek sam govorio da prvo moraš da zaslužiš da treniraš sa prvim timom, pa onda da igraš. Da dajem šansu nekom ko je nije zaslužio to neću. Ne kažem, ima mladih igrača koji sa nama treniraju, koji zaslužuju priliku i dobiće je, ali da sad poklanjamo neke šanse... Igraće najbolji, jer imamu tu obavezu. Ionako imamo dosta mladih igrača, na svakoj utakmici dobijaju po 30-45 minuta, neki su i starteri. Ima dosta mečeva do kraja, nećemo ništa da radimo preko reda. U svakom slučaju svi igrači su spremni i zna se šta je cilj", rekao je Stanojević.


Utakmica 31. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke