Stanojević napravio šest promena pred Dinamo

Autor: Mladen Heleta
nedelja 21.07.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Poznat je spisak.

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su teškom mukom pobedili Napredak sa 1:0 na startu Super lige Srbije, ali crno-beli nemaju puno vremena da se bave tom utakmicom, pošto ih već u utorak od 20 sati očekuje nominalno gostovanje Dinamu iz Kijeva, u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč se igra u poljskom Lublinu, a trener Partizana Aleksandar Stanojević će na put povesti 24 igrača. On je izvršio šest promena u sastavu u odnosu na duel sa Napretkom.

U Beogradu ostaju bonusi - Janko Jevremović, koji je bio u protokolu za Napredak, iako je bilo planirano da bude prosleđen na pozajmicu, kao i desni bek Vukašin Đurđević, koji je odigrao ceo meč sa Kruševljanima. Na put neće ni štoper Bojan Kovačević, odnosno krilni napadač Aleksa Janković, koji u petak nisu igrali.

Sa druge strane, na spisak za prvi deul sa Dinamom iz Kijeva su dodati golman Nemanja Stevanović, defanzivni vezista Leonard Ovusu, levi bek Mario Jurčević, te novajlija iz Vojvodine, desni bek Milan Lazarević.

Sve ostalo je manje-više poznato i očekivano.

Spisak Partizana za Dinamo:

Golmani - Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović i Miloš Krunić; 

Odbrana - Milan Jovanović, Natan De Madina, Svetozar Marković, Nihad Mujakić, Aleksandar Filipović, Nikola Antić, Mario Jurčević; 

Vezni red - Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu, Aleksandar Šćekić, Aldo Kalulu, Kcander Severina, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Gajas Zahid, Bibars Natho, Jung-Džun Goh; 

Napadači - Mateuš Saldanja, Nemanja Nikolić i Đorđe Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke