Stanojević ne bi menjao recept, najjače na DAC!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.07.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Potencijalni sastav za večerašnji susret.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sastaju se danas sa Dunajskom Stredom u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Stadion u Humskoj će posle više od godinu dana poželeti dobrodošlicu navijačima, a osim toga, i novim dresovima koji su juče predstavljeni i koji su izazvali razne reakcije.

Osokoljeni ubedljivom pobedom nad Proleterom i to na gostovanju, izabranici Aleksandra Stanojevića dočekuju Dunajsku Stredu, ekipu punu internacionalaca. Iza kluba koji je u ekspanziji stoji kompanija MOL, te mađarska zajednica u Slovačkoj.

Stanojević je na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio da, ako do promena uopšte dođe, biće minimalne. Ivan Obradović je van konkurencije, ali njega nije bilo ni u Novom Sadu za vikend.

Kapiten Vladimir Stojković će predvoditi svoj tim u još jednoj evropskoj misiji, a debi u međunarodnim takmičenjima imaće Nemanja Jović.

Vezni red je, reklo bi se, jedina nepoznanica, odnosno, ko će praviti društvo Milošu Jojiću - Saša Zdjelar ili Aleksandar Šćekić. Danilo Pantić se, kako na pripremama, tako i u uvodnom meču sa Proleterom izuzetno pokazao i on bi trebalo da deluje iza napadačkoj trija umesto Bibrasa Natha.

U napadu neće biti iznenađenja, pa će tako Jović, Marković i Rikardo napasti Stredu.

PARTIZAN (4-2-1-3): Stojković - Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - Pantić - Jović, Marković - Rikardo.

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke