Stanojević: "Nije to, to... Ovo nije Partizan"

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.07.2024.
23:14
Izvor: Sportske.net

Uopšte nije zadovoljan.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je posle pobede nad Napretkom na otvaranju Super lige Srbije da je igra koju je njegov tim prikazao daleko od željene.

Crno-beli su pogotkom Mateusa Saldanje u 93. minutu došli do sva tri boda u jednoj nezanimljivoj i nekvalitetnoj utakmici u Humskoj, gde je Partizan bio nominalni gost.

Svestan da na terenu mnogo toga nije bilo dobro bio je i povratnik u Humsku Aleksandar Stanojević i to nije krio pred kamerama "Arene sport".

"Nije to ni blizu Partizan kakvog želimo. Hvala navijačima koji su bili uz nas i pomogli nam, izneli ovu utakmicu. Daleko je ovo od onoga što želimo. Hvala navijačima što su došli u ovolikom broju, a mi moramo mnogo, mnogo, mnogo, mnogo bolje. Ovo nije Partizan. Nedostaje nam ritma, direktnosti, sve nam nedostaje. Bojao sam se da će ovako biti. Nagrađeni smo za želju, ali nije to, to", rekao je Stanojević i dodao na pitanje koliko će sve to motivisati ekipu u trci za Evropu:

"Motiv više nam je gol koji smo dali. Motiv su nam navijači koji su nas bodrili i obaveza Partizana i nas je da mi moramo to da vratimo na terenu i da moramo da budemo mnogo bolji".

Njegov kolega sa suprotne strane Goran Stevanović je prihvatio bolan poraz, ali veruje da klub ide u dobrom smeru.

"Boli ovaj poraz. Nismo se samo dobro branili, već smo dobro i kontrolisali tranziciju i posed. Izuzetno sam zadovoljan osim rezultatom. To je početak prvenstva, neki put pobeda ume da uplaši, a poraz da daje nadu. Nama poraz zaista daje nadu.

Ovo je prva utakmica, neizvesnost je, ne znaš gde si i šta si. Pokazali smo da smo na dobrom putu, da se može očekivati od nas nešto i da nema straha za budućnost", naveo je.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke