Stanojević o Holenderu, pojačanjima, bonusima...

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2020.
15:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stojanović rekao je danas da njegovu ekipu čeka teško gostovanje Metalcu i dodao da se nada da će crno-beli do kraja prelaznog roka dobiti još neko pojačanje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra od 18.00 gostuju Metalcu u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

"Sadik i dalje ima određenih problema, videćemo za njega, ali su ostali spremni... Idemo na teško gostovanje", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan je danas kao novo pojačanje predstavio reprezentativca Madjarske Filipa Holendera. Njega neće biti u timu na sutrašnjem meču zbog reprezentativnih obaveza.

"Prvo, u pitanju je standardni reprezentativac Madđarske, direktan i konkretan, igrač koji može da pokrije više pozicija u napadu. Doneće nam kvalitet više i mogućnost da možemo da igramo na različite načine kad bude došlo vreme za to", rekao je Stanojević.

Upitan o dodatnim pojačanjima, Stanojević je rekao: "Trebalo bi danas-sutra nešto da se desi. Videćemo, nadam se nekim vestima".

Novinare je zanimalo i da li se nada da će za večiti derbi moći da uigrava Miloša Jojića, Svetozara Markovića, Filipa Stevanovića i Umara Sadika.

"Teško je tako nešto ostvarivo", rekao je Stanojević.

On je dodao i da je Partizanu potreban "bonus" igrač.

"Ne samo zbog Vladimira Stojkovića, već da bismo imali više varijanti u napadu i odbrani", dodao je trener Partizana.

Za razliku od Partizana, Crvena zvezde je četvrtu godinu zaredom izborila plasman u evropska takmičenja, pa je novinare zanimalo da li će težak raspored večitog rivala možda pomoći njegovom timu.

"Mi nismo u situaciji da razmišljamo o konkurentima. Moramo prvo nas da rešimo, da rešimo neke stvari, da popravimo igru...", rekao je Stanojević.
-
Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jova68
Saturday, 03.10.2020
00:46

Vratite Bogosavca ,Antonova i Škuletića

avatar
Osijek 51
Friday, 02.10.2020
18:50

Ovakvih koji mogu igrati stopera i beka, zadnjeg i prednjeg veznog, krilo i spica, vec je previse, a kako sa njima prolazimo, vidi se.....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
17:27

Nikoga ti neces uspeti da dovedes, a da je u stanju da napravi razliku. Hvala ti za Miljkovica, ej, nema sta.

avatar
Osijek 51
Friday, 02.10.2020
16:11

Leba ti, koje tesko gostovanje, protiv Partizana kakvog ja pamtim, timovi tipa Metalac nisu imali hrabrosti da predju centar. Postenije je reci mi smo bijedni i jadni, a ne , protivnik je jak. Sramota, tacka

avatar
Osijek 51
Friday, 02.10.2020
16:07

Popovic MORA braniti ne zato sto je bonus vec zbog toga sto je bolji golman od Stojkovica, sto ovaj drugi nije davno osjetio trenutak da je kraj karijere , njegov je problem. Ustvari neko mu je to trebao reci....