Stanojević o Radu, ali i o Sumi, statusu Lazara Pavlovića...

Autor: Darko Mitrović
subota 06.03.2021.
16:09
Izvor: Sportske.net

Lepe reči trenera Partizana o sutrašnjem protivniku.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra od 17:05h gostuju na Banjici, gde će odmeriti snage sa ekipom Rada, tačno šest meseci od kada je trener Aleksandar Stanojević preuzeo crno-bele i prethodnog duela sa ''Građevinarima'', kada je Partizan u Humskoj slavio sa 3:0.

''Biće drugačija utakmica, njihov trener se promenio, Milanović je sada dosta podigao ekipu Rada, iskusan je trener, vidi se da Rad igra bolje nego na početku. I mi igramo bolje, biće drugačija i neizvesnija utakmica'', istakao je Stanojević na današnjoj konferenciji za medije.

Od početka drugog dela sezone, Rad bolje igra u gostima, nego kod kuće.

''Bez obzira na taj podatak, više bih voleo da igramo kod kuće nego na njihovom stadionu. Nema pravila, pobedili su Proleter, igraju oni uvek dobro na Banjici'', naglašava Stanojević.

On dodaje i da je svaka utakmica u Partizanu svojevrsni pritisak i na to je odavno navikao, a potom je na pitanja novinara govorio i o svojim pojedinim igračima. Za početak, o Denisu Stojkoviću i Nikoli Čoliću koji su odbili da ove zime odu na pozajmice, pa formu održavaju kroz trening-utakmice.

''Prva stvar, oni su sigurno pogrešili što nisu otišli, ali takve utakmice što organizujemo su baš zbog njih dvojice i još nekih igrača. Od njih zavisi, sve je na njima kada će biti konkurentni za sastav'', objasnio je Stanojević.

On uverava da Lazar Pavlović neće ići nigne na pozajmicu po završetku sezone.

''Lazaru neće biti predložena pozajmica sigurno, jer je blizu prve postave. On je pojačao rad u svim segmentima igre, zavisi od njega. Podiže se, zadovoljan sam, nema govora o pozajmici'', kaže Stanojević.

Kada je u pitanju Sejduba Suma, njemu će danas biti uručeno posebno priznanje kao trećem strancu u Partizanu koji je odigrao više od 100 utakmica u crno-belom dresu. Pre njega, Lamine Dijara je odigrao 151, a Almami Moreira 132 utakmice za Partizan.

''Suma je stranac koji je odigrao toliko utakmica, danas će njemu posebno biti dodeljen dres, nije malo biti treći stranac u istoriji kluba, zaslužio je poseban respekt'', zaključio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke