Stanojević o tome kakav Partizan želi, 3:0 protiv Sileksa nije najbolje što može!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.01.2021.
15:01
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Strateg "crno-belih" istakao jednu drugu utakmicu na pripremama u Turskoj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je zadovoljstvo zbog visoke pobede u poslednjem meču na pripremama u Turskoj.

"Crno-beli" su savladali makedonski Sileks, a golove u drugom poluvremenu postigli su Asano (dva puta) i mladi Milovanović.

"Dosta smo umorni, skupilo se sve i zbog toga smo bili malo nedisciplinovani u prvom poluvremenu. Nisam bio zadovoljan kako smo tada izgledali u odbrani i napadu, rezultat je dobar, ali i veći nego što je igra pokazala. Momci su premoreni, ali su dobro odradili utakmicu", rekao je Stanojević nakon meča za Arenu sport.

Da li je zadovoljan kako su odrađene pripreme?

"Mislim da smo igrali dobro, imali smo pad protiv Rubina što je normalno, ali sve u svemu sam zadovoljan. Utakmica protiv Desne je bila pokazatelj kako želimo da izgledamo. Daleko smo od toga jer nismo sveži, međutim zadovoljan sam", rekao je Stanojević.

Partizan će u nastavku Superlige Srbije dočekati Napredak, meč je na programu naredne subote od 17 sati u Humskoj.

Najbolje za kraj!
Posted by Sportske.net on Thursday, 28 January 2021

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 28.01.2021
23:16

Cekaj, ako ste igrali sa Desnom, zar nije logicno da sada igrate sa Levom? Kakav je partizan? Pa bez pojacanja, prodajmo skupo mlado, dovedimo besplatno sta god i KUKAJMO. E takav ce partizan biti. I kada Babajaru dune da opet ode na bolovanje a nsvetnog napadaca niste doveli, bice kukajmo jos jace. Zvezda, fss, kokeza, rukometni savez bugarske, sindikat vodoinstalatera Rumunije, svi su krivi. Tuzni ste i jadni

avatar
magister
Thursday, 28.01.2021
19:30

Ukratko - sveukupno - slabo. Često smo izgledali kao fizički nejaki u duelima. Na većini utakmica je protivnik držao loptu i imao inicijativu, a mi nekad i vrlo teško prelazili nekakvim smislenim akcijama u fazu napada. Da, imali smo i dobrih poteza i dobrih akcija i dobrih, naročito, kontri i polukontri, a to je već duže važna karakteristika naše igre. Sastav (sa bonus igračima): Popović (Stojković) - Živković (Miljković), Marković (Ostojić), Vujačić (Banjak) - Urošević (Obradović) - Šćekić (Zdjelar), Natko (Jojić) - Marković (Lutovac), Suma (L. Pavlović), Asano (Stevanović) - Holender (Baebek). Osim njih, tu opet ima i mladih, bez sumnje talentovanih igrača. Šteta što nisu vraćeni Vlalukin i Šehović, a evo, dole ću napraviti jedan sastav od mladih igrača (onih dostupnih) - bez gore navedenih: Slavković (Gocmanac) - Vlalukin (Bojat), Balaž (S. Obradović), M. Đorđević (Purić), Šehović (Ćorković) - Momčilović (Knežević), F. Božić (Pantazis) - Lakčević (Čolić), D. Stojković(Baždar), Jović (Petković) - Štulić (Milovanović, Vlahović). Sa ovakvim potencijalom, uprava koju bi sačinjavale Partizanove legende, bi za tili čas postala redovan učesnik LŠ. Sa ovima sada, nismo nijednom uspeli da stignemo ni do juniorske LŠ i pored jedne od najkvalitetnijih škola u Evropi i na svetu.