Stanojević očekuje još pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.07.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci trenera Partizana posle teškog poraza u Lublinu.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Brograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Brograd

Povezane vesti

Partizan je večeras doživeo debakl u Lublinu, gde je poražen sa 6:2 od kijevskog Dinama i jasno je da od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona nema ništa, iako još uvek za to postoje teoretske šanse.

Šta posle svega što smo videli večeras ima da kaže šef struke Partizana Aleksandar Stanojević?

''Razočaravajući rezultat za nas. Primali smo naivno i lako golove. Ovo je bila druga brzina od strane Dinama iz Kijeva. Ja im čestitam i pokazali su koliko su ispred nas u svim elementima fudbalske igre. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Daleko, znači...'', počeo je Stanojević konferenciju za novinare posle meča.

Šta se desilo u finišu prvog poluvremena kada je Partizan primio tri gola za pet minuta?

''Neverovatno. to se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je i prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Naravno da su oni kontrolisali igru, ali nisu nas ugrožavali, ali za pet minuta smo primili tri gola i to je totalno promenilo utakmicu. Ritmom i brzinom su nas mučili i jednostavno prelomili meč''.

U poluvremenu je uveo Šćekića, ali nije vredelo...

''Kao što sam govorio, za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički moćniji i brži igrači nego što ih mi imamo. To smo i govorili na početku. Brzina u igri i odlukama je mnogo veća na njihovoj strani i to je najveća razlika''.

Šta je rekao igračima u poluvremenu?

''Bio je šok, primili smo brzo tri gola. Rekli smo igračima da treba da postignemo gol, da ostanemo u igri. Oni su dali gol, uspeli smo opet da smanjimo, ali nismo izdržali njihov ritam i brzinu''.

Pouka?

''Da vidimo šta donosi ovakav nivo takmičenja, da moramo nešto da promenimo. Pokušaćemo da se pojačamo na određenim pozicijama. Vremena nema u fudbalu, ali moramo da budemo strpljivi, da nastavimo da radimo i da dođemo do onoga do čega želimo'', zaključio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran pfc
Wednesday, 24.07.2024
10:09

Mars iz kluba sramoto od trenera,los si covek i jos losiji trener bruko i sramoto da si covek ne bi prihvatio klub sada kad niko normalan nece ali tebi je bitna lova indijancino i na kraju kazi ti nama STA SI DO SADA OSVOJIO I GDE.

avatar
Dorcolci
Tuesday, 23.07.2024
22:47

IMAMO tim za ravnopravnu IGRU sa Surdulicu I Macvu ! SLABI smo .

avatar
VALJAK I NAVIJACI
Tuesday, 23.07.2024
22:45

OSIM GOLMANA I SALDANJA MI IGRACE ZA EVROPU NEMAMO! FALE NAM BEKOVI , SREDINA I POLUSPICEVI DVA. ZNACI 5-6 NOVIH IGRACA ,OVI SADA SU SMESNI.