Stanojević oduševljen navijačima! Odgovor portugalskom novinaru

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.08.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Slavljeničko veče u Humskoj.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je oduševljen podrškom navijača u pobedi nad Santa Klarom 2:0, koja je obezbedila plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Crno-beli su ovom pobedom nadoknadili zaostatak od 2:1 iz prvog meča i zasluženo izborili evropsku jesen, nakon jedne sezone pauze.

Stanojević je posle meča naročito pohvalio navijače.

"Svaka čast igračima, sve je bilo na dobrom nivou i vera i fokus i želja... Čestitam im stvarno na odgovrnosti koju su osetili prema klubu i navijačima, svesni su bili šta nam ovo znači", rekao je Stanojević na konferenciji posle meča.

Trener crno-belih ostao je zapanjen ogromnom podrškom publike od prvog do poslednjeg minuta meča.

"Hvala i navijačima koji su nas bodrili od prvog minuta, pogotovo što su nam dali veliki vetar u leđa u poslednjih pet minuta kad je bilo najteže. Onakva energija s početka utakmice, ne znam da li je bila ikad, ja koliko sam ovde, nikad je nisam video", kazao je on.

Odgovor na naredno pitanje takođe se odnosio na navijače pošto je prethodo jedan portugalski novinar upitao koja je tajna Partizanovog uspeha.

"Tajna? Kako bih vam rekao, pre meča sam vam rekao da imamo neverovatne navijače, videli ste prvih 5-10 minuta kakva je atmosfera i oni su nas gurali sve vreme. To je naša tajna, to je naš stil i to je Partizan. To je ono što nas gura u nekim evropskim mečevima", naveo je on.

Crno-beli će danas saznati rivale u grupnoj fazi Lige konferencije, a žreb je na programu od 13:30, a pre reprezentativne pauze crno-beli će u nedelju ugostiti Radnički iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke