Stanojević opet o sastavu: ''Da sam tri promene napravio...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.02.2022.
21:27
Izvor: Beta

Ono što je istakao odmah posle meča, trener Partizana ponovio i na pres konferenciji.

Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©
Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je ekipa Crvene zvezde zasluženo pobedila u 166. "večitom" derbiju, kao i da je očigledno napravio loš odabir igrača.

"Zaslužena pobeda Crvene zvezde, mnogo su bolje ušli u utakmicu od nas. Bili su takmičarskiji. Mi jednostavno nismo u fazi napada imali nikakva rešenja... Uvek kažem kada tako počnete utakmicu, onda kažem sebi da sam napravio loš odabir ekipe. Žao mi je naših navijača, koji su napunili jug, a i istok. Zvezdina zaslužena pobeda. Drugo poluvreme smo se trgli, ali nismo bili dovoljno da bi ih ugrozili", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Partizan sa 2:0, u meču 24. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su tako doživeli prvi poraz u sezoni u Super ligi Srbije, ali i dalje vode sa 65 bodova, dok je Zvezda druga sa dva boda manje.

Stanojević je dodao da je zadovoljan sudjenjem, a da je njegov tim očigledno bio umoran posle revanš utakmice sa praškom Spartom u Ligi konferencija.

"I Zvezda je doprinela tome. Možda da sam tri promene napravio, kao što smo počeli drugi deo. Ne znam ko je u kakvom stanju. Da li je neko svež, ili potrošen. Jedan razlog je što nam Zvezda nije dozvolila da igramo, a drugi je bio što smo potrošeni", rekao je on.

Trener crno-belih istakao je da će se ekipa boriti do kraja za titulu u Super ligi, kao i da su pre početka prvenstva svi govorili da nemaju nikakve šanse.

"Imamo dva boda više, ima još dosta da se igra. Zadovoljan sam i srećan da sami odlučujemo", ocenio je on.

On je dodao da je mnogo bolje da se ekipa nalazi u prednosti, nego da zaostaje četiri ili pet bodova.

"Dugo se igra prvenstvo, ovo je 24. kolo, stvarno mnogo utakmica. Ako smo pravi nema nikakvih problema, sve zavisi od nas", zaključio je Stanojević.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Mladost iz Lučana, a Zvezda gostuje Voždovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke