Stanojević otkrio kada se vraćaju Suma i Markec i da li bi vratio Jovanovića iz ''Čuke''?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
14:55
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana najavio sutrašnji meč sa Čukaričkim.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16:40h gostuju na Banovom brdu ekipi Čukaričkog u meču 36. kola Linglong Superlige.

Danas je taj duel pred kamerama klupske televizije najavio trener Partizana Aleksandar Stanojević, odgovarajući na pitanja novinara.

''Igramo protiv trećeg na tabeli, želimo da nastavimo niz, iako poštujemo Čukarički. Sećamo se da smo u poslednjim minutima dobili utakmicu na našem stadionu, mi smo od tada podigli formu i nadam se da ćemo videti dobar fudbal'', istakao je Stanojević.

Uoči ovog meča, Partizan je otkupio Holenderov ugovor, a Stanojević je izrazio veliko zadovoljstvo zbog toga.

''Navijaću za Mađarsku baš zbog njega, nemamo priliku da iz naše lige neko igra na EP i drago mi je da će nas on predstavljati. Zadovoljan sam i što je Partizan otkupio njegov ugovor. Postigao je dosta golova,iako ne igra na svojoj primarnoj poziciji, prezadovoljan sam sa njim u svakom smislu te reči'', istakao je Stanojević.

Bliži se i finale Kupa, hoće li Suma i Lazar Marković biti spremni?

''Već su počeli da treniraju, Suma će do finala kupa sigurno biti u ritmu, kao i Marković, koji je kraće pauzirao. Videćemo da li će već sutra biti u timu''.

Napad Čukaričkog predvodi nekadašnja Partizanova nada, Đorđe Jovanović. Stanojeviću je postavljeno pitanje da li bi ga vratio u Humsku.

''Jednog dana ne znate šta će biti, ali ja ga cenim kao igrača, vidim da je napredovao, da je profesionalniji, ozbiljniji. Tu je i Docić i još kvalitetnih, mladih igrača, ne znam kakva je situacija sa Pantićem, ali svakako da ih respektujemo'', istakao je Stanojević i potom se osvrnuo na mlade igrače koji su sada u Partizanu

''Štulić kao i svi mladi igrači igra promenljivo. Ima ih još, hoćemo da im damo šansu, tu su i Baždar, Milovanović, koji je trebalo da dobije šansu, ali se dan pred utakmicu malo povredio. Promenljiva je forma mladih igrača'', zaključio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke