Stanojević otkrio šta je bilo sjajno u Kišinjevu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.09.2020.
22:51
Izvor: Beta

Trener Partizana ne zamera mnogo svojim igračima, uglavnom ih hvali posle teško izborene pobede.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je zadovoljan pristupom igri protiv Sfintula, ali i dodao da crno-beli moraju da poboljšaju završnicu.

"Zadovoljan sam, prve svega jer smo prošli. Odigrali smo takmičarsku utakmicu gde su momci pokazali karakter, fokus, koncentraciju svih 120 minuta i stvarno sam prezadovoljan što se tog dela tiče", rekao je Stanojević posle utakmice.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa pošto su večeras u Kišinjevu, posle produžetaka, ekipu Sfintula sa 1:0.

"Teško je igrati ovakve utakmice. Nismo dozvolili protivniku nijedan kontranapad. Imali smo šansi na početku, nismo postigli gol iz izglednih šansi, znači dobro smo igrali jedan period u napadu. Kasnije smo malo slabije igrali, bili smo bezopasni, ali poenta je da smo kontrolisali utakmicu, da nismo paničili i vratilo nam se na kraju", rekao je Stanojević.

"Danas sam video jedan karakteran Partizan, fokusiran Partizan, Partizan koji dobija ono što hoće i to mi se najviše svidelo. Ima problema u realizaciji, ali to ćemo rešavati", dodao je on.

Upitan šta mu je prolazilo kroz glavu kada je utakmica ušla u produžetke, Stanojević je rekao da je bio miran sve vreme.

"Bili smo spremni na sve, već sam razmišljao ko će šutirati penale... Verovali smo, napadali smo i zato nismo bili nervozni", rekao je on.

Novinare je zanimalo i koliko kredita ima Umar Sadik kada mu, kao danas, ništa ne ide od noge.

"Svaki igrač ima kredita ako daje svoj maksimum. Žao mi je... imao je šansu... E sad, što je bio par puta nonšalantan, to mu zameram jedino. Polako, tek se upoznajemo", rekao je Stanojević.

On je istakao da su crno-beli morali brže da rešavaju, da šutiraju iz izglednih pozicija.

"Imali su potez više. Moraju mnogo brže da igraju u poslednjih 20 metara, da rešavaju jednostavnije", dodao je Stanojević.
-
Baner 1
-
Partizan u narednom kolu, narednog četvrtka, igra protiv Šarloa. Na pitanje šta treba da se promeni u pristupu igri da bi crno-beli imali šanse u tom meču, Stanojević je ponovio da je zadovoljan pristupom.

"Mora da se promeni u završnici... Malo smo nonšalantni. Imamo situacije gde možemo brže i ranije da završimo. To su neke stvari na kojima moramo da radimo, ali generalno pristup cele ekipe je bio sjajan", rekao je Stanojević.

On je dodao i da u Belgiji očekuje drugačiji i lakši meč od ovog u Moldaviji.

"Oni su sjajan protivnik. Čvrsti su pozadi, imaju izuzetne napadače... Sjajna ekipa, koja je prva u belgijskom šampionatu. Videćemo, daleko mi je sad Šarloa", rekao je Stanojević

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 18.09.2020
11:19

Jednostavno nemamo kvalitet u kontinuitetu i to je to

avatar
Osijek 51
Friday, 18.09.2020
10:23

Ono sto je profesionalcu obaveza koja se podrazumijeva, njemu je SJAJNO. Bio sam seoski fudbaler deset godina i kunem vam se Bogom da takvu neodgovornost koju su pokazali Sadik i Asano i inertnost koju ima Matic, NIKADA na selu nisa vidio. Preklinjem Stanoja da ovog poslednjeg nikad vise ne vidim . Nikako da razumijem zasto ociglednu slabost ne mozemo rijesiti PRIJE nego sto nam se razbije o glavu. Sadik igra sam, Suma kasni sa pasovima, Stevanovic stagnira, bekovi nikako da nauce centarsut, stoper nesiguran, ..... a vrijeme leti.....

avatar
RS91
Friday, 18.09.2020
08:22

E kad čujem da su pokazali karakter....

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 18.09.2020
00:03

Glavni problem Partizana je loša realizacija, evo već 4. sezonu uzastopno i to ponavljam kao papagaj. Nadam se da će Stanojević nakon što je locirao pravi problem da ga i reši.