Stanojević: "Pobedili smo karakterom"; Vučković: "O Partizanu ne treba trošiti reči"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 06.03.2022.
16:09
Izvor: Sportske.net

Izjave trenera posle meča.

Miroslav Todorović/FK Partizan
Miroslav Todorović/FK Partizan

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegova ekipa slavila u Subotici samo zahvaljujući karakteru i pohvalio je protivnički tim na odličnoj borbi.

Crno-beli su se mnogo namučili u Subotici da bi uspeli da slave posle gola Bibarsa Natha sa bele tačke o kojoj će se nesumnjivo mnogo diskutovati.

"Ovo je teška i zahtevna utakmica. Spartak je odlična ekipa. Bilo je mnogo teško igrati zbog terena, ali mislim da smo karakterom pobedili meč. Imaju spretne igrače, dobrog trenera... Očekivali smo tako. Igraju dobro u poslednje vreme i teško ih je pobediti. Svi smo bili dobri, bila je baš teška utakmica", konstatovao je Stanojević za "TV Arena sport".

S druge strane, strateg Subotičana Nebojša Vučković bio je pun reči hvale o Partizanu.

"Bili smo spremni za jedan praznik fudbala. Mi smo svoje obećali. Igrali smo na gol više. Partizan je zasluženo pobedio i izvinjavam se za moju reakciju kod postignutog gola rivala. O Partizanu ne treba da se troše reči, to je ekipa koja igra pravi fudbal. Oni su superorganizovana ekipa koja je sve naše pokušaje u završnici neutralizovala. Odlično su se branili i zato se i nalaze na ovom mestu. To nije slučajno", rekao je Vučković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 06.03.2022
17:42

Partizaan je u evidentno užasnom padu forme. Čudno je da se to dešava u ovom delu sezone s obzirom da je ista tek nedavno počela i da bi ekipa baš u ovom momentu morala da bude mnogo, mnogo bolja u svim segmentima fudbalske igre. Ne razumem Stanojevića, da uzimaajući u obzir njrgov kvalitet ali i iskustvo več drugu utakmicu zaredom tvrdi da je ekipa odigrala odlično. Realno gledano, ovakva igra je čak ispod neček što se može nazvati solidnom. Isto tako ne mogu da shvatim kako Stanojević nije svestan da ekipi nedostaju organizator. Neko ko ima dovoljno znanja da i kad ekipi ne ide, on sam napravi prevlagu na terenu. Zvezda ima Ivanića, Kataia,... , ali i nekog ko osim Rikarda ume da postigne gol. Sa ovakvim Partizanom može svako da se nadmeće. Dovoljno je da "zatvore" Rikarda i rešili su sve probleme. Partizan dovodi zadnje vezne igrače, od kojih je jedan (Fejsa) u stanju rehabilitacije koje će potrajati do kraja sezone. Strah me je da u to poverujem, ali sve više mi nešto govpori da ni ove godine nećemo osvojiti titulu.