Stanojević pokvario planove menadžerima i poslao jasnu poruku dvojici nezadovoljnih igrača!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2021.
22:12
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Trener Partizana i ovoga puta otvoren i konkretan u razgovoru sa novinarima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle par dana na pripremama u Turskoj, a u iščekivanju prve kontrolne utakmice protiv Zaglebja sutra od 13 časova (TV prenos Arena Sport i Partizanov YouTube kanal), trener crno-belih Aleksandar Stanojević razgovarao je sa novinarima o dosadašnjem toku priprema, prelaznom roku, ali pomalo neočekivano, u prvi plan je izbilo skraćivanje spiska igrača uoči polaska u Tursku.

Podsetimo, sa početnog spiska otpali su Denis Stojković, Nikola Čolić, Uroš Knežević, Dušan Lalatović i Periša Pešukić, koji bi trebalo da odu negde na pozajmice do kraja sezone.

Ali, izgleda da su dvojica prvopomenutih to teško prihvatili i Stanojević se u razgovoru sa novinarima nije libio da otvoreno kaže kako stoje stvari. Na početku je naglasio da se na njih dvojicu najozbiljnije računa, ali je trener Partizana smatrao da bi za njih bilo bolje da proleće odigraju u nekim klubovima u kojima bi imali znatno veću minutažu i utakmice u nogama.

Međutim...

''Kako su prihvatili što nisu na pripremama? Loše su prihvatili! Zato što svi oni misle, zajedno sa menadžerima koji okupriraju srpski fudbal, da igrač mora da igra. To je valjda biznis. Mora odmah i sada, a sutra je kasno, E, pa, kod mene to ne može tako! Ni sada, ni nikada! Ta vrsta pritiska me ne zanima, radim ono što je najbolje za njih i za nas.

Ukoliko odbiju pozajmicu, neće od juna opet dobiti šansu, jer onda ne pratiš klub i struku, koja je ispravna. Eto Nemanje Jovića kao primer. Dobio je jednu šansu samo i iskoristio je na pravi način. Čolić je dobio više, Denis takođe, ali pokazuju kvalitet i najiskrenije verujem u njih. Od juna su možda i starteri, ali sa tim načinom razmišljanja i tom žurbom, pričom sa menadžerima, da sutra idu u Mančester junajted, Liverpul...

Pa, ko je to otišao tamo tek tako pre Stevanovića?! Znate kako prolaze igrači koji brzo odu negde? Brzo se vrate ili nestanu! Ostalo je, pored njih, još nekoliko sjajnih momaka i radićemo strateški sa tim momcima, a ne na silu, jer je pogubno!'', poručio je Stanojević, a prenosi ''Telegraf''.

Dobra vest je da se Miljković oporavio, dobio je dozvolu lekara da se priključi ekipi i narednih dana bi trebalo da otputuje u Belek.

Kada su u pitanju potencijalni odlasci, Stanojević je i po tom pitanju dao jedno pojašnjenje, kako u javnosti ne bi bilo nikakvih nedoumica.

''Nisam promenio priču. Bila je individualna priča, ko želi da ide! Šefe, ja se ovde ne osećam komforno, pa... E, do tada, do 9. januara su mogli tako da mi kažu. Sada ne može. Može eventualno neko da dobije ponudu i da je klub razmotri, a priča o samostalnom odlasku više ne važi'', istakao je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 17.01.2021
10:53

Tako i treba....slazem se sa Stanojevicem....konacno cvrsta ruka...xD

avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Sunday, 17.01.2021
00:18

Igrač se postaje na terenu, a Filip Stevanović i Nemanja Jović su ispred njih na njihovoj poziciji i zato im je bolje da odu na pozajmicu gde će igrati, a ne da budu treća i četvrta opcija.