Stanojević posle trijumfa u Ivanjici: "Ne pamtim ovako nešto!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.02.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Partizan je rezultatom 1:0 pobedio Javor u Ivanjici, u 22. kolu Super lige Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegovi fudbaleri ostvarili važnu pobedu u izuzetno teškoj utakmici sa Javorom.

"Izuzetno teška utakmica, ne pamtim da smo imali ovako tešku psihički i fizički, protivnik nas je pritiskao", rekao je Stanojević za Arenu.

Partizan je rezultatom 1:0 pobedio Javor u Ivanjici, u 22. kolu Super lige Srbije.

Trener Javora Igor Bondžulić je naveo da je njegov tim bojažljivo počeo utakmicu i da je Partizan iskoristio nesmotrenost domaćina.

"Ne bismo smeli da dozvolimo sebi tako da primimo gol. Posle se situacija promenila, bili smo agresivniji. Imali smo šansu utakmice, napadali smo pritiskali, ali nažalost nismo imali šansu za više", kazao je Bondžulić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 18.02.2021
20:08

Da mi je pre dvadeset i nešto godina neko pričao da će se u Partizanu radovati pobedi u Ivanjici, ne bih mu verovao. U tom vremenu partizan je uu Ivanjici igrao revijalne utakmice na dan kada je u Ivanjici vašar i Javoru ili kako se tad zvala ekipa iz ivanjice davao po deset i više golova po utakmici. Naravno, nije fudbaal u Ivanjici u tolikoj meri napredovao, koliko je Partizan u međuvremenu postao drugorazredna ekipa. I eto, danas umesto da se radujemo pobedama nad Realom u Madrdu, Bajernom u Minhenu, Arsenalom u Londonu, mi se radujemo jalovoj pobedi u Ivanjici. Bože na šta smo spali.