Stanojević potvrdio, evo ko će voditi Partizan u Belgiji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.11.2021.
17:47
Izvor: Telegraf

Crno-beli će biti oslabljeni i na klupi i na terenu.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Uz mnogo kadrovskih problema ekipa Partizana dočekuje predstojeći duel protiv Genta u Belgiji, u četvrtak od 18 časova i 45 minuta.

Povređeni su Marković, Zdjelar, Šćekić, Holender, a zbog crvenog kartona po završetku prethodnog duela sa Gentom u Humskoj, ekipu sa klupe neće moći da vodi šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Postavljalo se pitanje ko će od njegovih pomoćnika preuzeti tu ulogu tokom 90 minuta meča u Belgiji, a Stanojević je danas i to otkrio u razgovoru za ''Telegraf''.

''Utakmicu će sa klupe voditi Igor Duljaj, jer je prvi pomoćnik i to je prirodno, a ostali članovi stručnog štaba će imati važnu ulogu, kao što je uostalom imaju i kada su okolnosti, da tako kažem, regularne, kada sam ja na klupi.

Dakle, svi zajedno ćemo učestvovati u pripremi meča sa Gentom, Duki će potom preuzeti moju ulogu, a uz njega će biti Bane Vukašinović, Bane Mićović, Strahinja Pandurović, Jovšić... Stručni štab Partizana je veliki, svako jasno zna svoj posao i nema tu nikakvih iznenađanja'', objasnio je Stanojević.

On je dodao da prema pravilima neće moći da tokom meča ima komunikaciju sa Duljajem i ostatkom stručnog štaba i naglasio da će to i da ispoštuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke